100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Izdelki: 10.014

Moški nizki čevlji - udobje za vsakdan 

Morda se niti ne zavedate, a nakup ustrezne obutve ne bo le pika na i vašemu imidžu, ampak boste s pravo izbiro poskrbeli tudi za svoje udobje in dobro počutje. Časi, ko so imele le pripadnice nežnejšega spola v svoji garderobi več parov čevljev, moški pa le enega ali dva, so mimo. Tudi urejeni moški se dandanes odločajo za obutev, ki jo nato spretno kombinirajo in dopolnjujejo s svojim slogom oblačenja. Preden se odločite za nakup novega para čevljev, se vprašajte, kako pogosto in ob katerih priložnostih boste svoje nove čevlje nosili. Za vsakdan velja izbrati katerega izmed modelov moških nizkih čevljev. Gre za nekakšno kombinacijo elegantnega in športnega čevlja v enem, od vašega sloga oblačenja pa je odvisno, katera različica bo prevladala pri vas. Najpomembneje je seveda, da se pri nošenju dobro počutite. A udobje nikakor ni samoumevno. Čevlje ustrezno pomerite, še pred nakupom pa izberite vašo velikost obutve in ne prevelikih ali premajhnih čevljev. Premajhna obutev vas bo tiščala, v prevelikih pa lahko pride do poškodb ali celo zvina gležnja.

Športni nizki čevlji - moderen videz in najvišja kakovost materiala

Pred nakupom velja preveriti tudi material vaših novih moških nizkih čevljev. Če se odločate za nakup čevljev, ki jih boste nosili za vsakdanje aktivnosti, potem velja izbrati par športnih nizkih čevljev iz naravnih materialov. Usnje ima poleg elegantnega videza tudi veliko drugih prednosti, ena izmed njih pa je prav nosljivost in udobje, ki ga nudi. Obenem usnjeni čevlji veljajo za zelo trpežne in kompaktne, hkrati pa je usnje tudi nepremočljivo. Sicer pa je dodatna prednost naravnega materiala tudi ta, da je nega izredno preprosta, saj lahko umazanijo obrišete le z vlažno krpo in vaši čevlji bodo spet kot novi. V primeru, da iščete obutev, ki jo boste lahko kombinirali z večino svoje garderobe, ne boste zgrešili z nakupom črnih športnih nizkih čevljev v črni barvi.

Moški elegantni čevlji in obutev za prosti čas - poiščite modele zase na spletni strani Eobutev.si

Izbira moških nizkih čevljev je pestra, lahko se odločite za športne nizke čevlje ali pa izberete nekoliko bolj elegantno različico. Na voljo so različni modeli v različnih barvnih odtenkih, morda izberete svoj par kultnih Adidasovih superg, ali pa se odločite za njihovo elegantno različico v modelu usnjenih superg Tommy Hilfiger. Za eleganten poslovni videz lahko k moški obleki obujete nizke usnjene čevlje z vezalkami Salamander ali pa za vsakdan izberete trekking čevlje Merrell, s katerimi se boste lahko podali tudi na športne aktivnosti. Na voljo je obutev priznanih blagovnih znamk, ki ponujajo preverjeno kakovost s podpisom strokovnjakov.

Moški športni čevlji - pogosta vprašanja

Kako nositi moške športne čevlje?

Izberite predvsem čevlje, v katerih se boste dobro počutili in se bodo hkrati ujemali z vašim imidžem. Z nizkimi športnimi čevlji boste poskrbeli za nekoliko bolj sproščeno različico vašega videza, obujete pa jih lahko praktično k vsemu. Elegantni nizki čevlji nikakor niso rezervirani le za poslovne moške obleke, ampak se odlično prilegajo tudi k džinsu in sproščenemu vsakodnevnemu videzu dodajo eleganten pridih.

Kako izbirati ustrezne moške nizke čevlje?

Najpomembneje je, da se odločite za par nizkih moških čevljev, v katerem vam bo udobno. Pred nakupom se prepričajte, da boste izbrali ustrezno velikost obutve in da se v čevljih dobro počutite. V primeru, da iščete nizke čevlje, ki jih boste vsakodnevno nosili, izberite par, ki se bo tudi najbolje ujemal z vašo garderobo.