30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Ponudba
Znamka
Barva
Izdelava
Slog
Izdelki: 1.974
Prikaži identifikator verzije

Športne torbe za moške in ženske – poiščite svojo najljubšo na eobutev.si

Življenja si danes ne moremo predstavljati brez športa. Izleti, tek, treningi v športnih dvoranah. Ne glede na to, kaj imate najraje, so športne torbe in nahrbtniki vaš stalni spremljevalec. Da boste med več kot 1000 izdelki v naši ponudbi res našli pravega, razmislite, kje in za kaj ga boste potrebovali. Bo dovolj manjša torba za čez rame? Bo boljša izbira nahrbtnik ali potrebujete večjo torbo z ročaji? Vsak šport zahteva ustrezno opremo, prav tako pa so različne tudi želje in potrebe vsakega športnika. Moške ali ženske športne torbe so lahko zelo vsestransko uporabne, na primer za krajše izlete in potovanja, lahko pa jih namenite le športni dejavnosti, za prenašanje opreme v telovadnico ali fitnes. Ko boste natančno vedeli, za kaj jo boste potrebovali, bo zbira ženske ali moške športne torbe veliko bolj enostavna, mi pa vam jo dostavimo na dom.

Športni nahrbtniki – praktična in varna rešitev za športne dejavnosti

Torbe in športni nahrbtniki morajo imeti dovolj prostora za shranjevanje in biti izdelani iz kakovostnih materialov, da so trpežni in vzdržljivi. Tudi pri izboru nahrbtnika velja, da najprej razmislite o namenu uporabe. Če ga boste potrebovali za vsakodnevne dejavnosti, bo vaš izbor drugačen, kot če ga potrebujete za tek ali drug šport. Tekaški ženski in moški športni nahrbtniki so na primer lažji in prilagojeni specifikam gibanja med tekom, gorski nahrbtnik mora biti večji in robustnejši. Če boste izbrali premajhen nahrbtnik, boste morali kakšno stvar pustiti doma, zato raje priporočamo večjo različico. Za vsakodnevno uporabo so večinoma dovolj že nahrbtniki in torbe s prostornino 20-30 litrov, če se odpravljate na trening katerega od ekipnih športov, bo 50-litrska različica boljša izbira. Pozorni bodite tudi na pregrade in žepe, ki omogočajo ločeno shranjevanje različnih predmetov.

Nahrbtniki in športne torbe vrhunskih proizvajalcev

Pri nas boste našli različne moške in ženske torbe za šport vseh priznanih proizvajalcev, kot so adidas, Billabong, Boss, Calvin Klein, CATerpillar, Champion, Everlast, Guess, Helly Hansen, Tom Tailor, Under Armor. Nekaj za vsak okus in vsak žep. Na svoj račun boste prišli vsi, na glede na to, ali iščete športni nahrbtnik ali torbo za prosti čas. Ponudba je raznovrstna, pri izboru pa vedno stavimo na kakovost in trajnost izdelkov. Moški in ženski športni nahrbtniki in športne torbe vrhunske kakovosti so le nekaj klikov stran. Pestra ponudba in uveljavljeni proizvajalci pa so zagotovilo, da bodo izbrani izdelki izpolnili vaša pričakovanja tako glede praktičnosti, kot tudi videza. Vrhunske blagovne znamke veliko pozornosti namenjajo dizajnu, vaša nova torba bo zato odlično zaokrožila vaš športni slog.

Športne torbe in nahrbtniki - pogosta vprašanja

Kako oprati športni nahrbtnik?

Da jih je treba športna oblačila in opremo prati pri visokih temperaturah je mit, ki ga lahko ovržemo. Tudi s pranjem pri nižjih temperaturah v pralnem stroju boste odstranili manjšo umazanijo, mikroorganizme in neprijeten vonj. Veliko funkcionalnih materialov in kakovostnih tkanin pranja pri visokih temperaturah niti ne dopušča.

Kako oprati nahrbtnik v pralnem stroju?

Najpomembnejše pravilo pri pranju v pralnem stroju je, da upoštevate navodila za pranje, ki so navedena na etiketi. Vsak izdelek ima namreč drugačno sestavo, je obdelan na drugačen način in zato zahteva drugačno nego. Splošno pravilo, po katerem bi lahko prali vso športno opremo, ne obstaja.