100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Ponudba
Znamka
Barva
Izdelava
Slog
Izdelki: 767
Prikaži identifikator verzije

Darilni set - morje idej

Priložnosti, da obdarite svoje najdražje, je nešteto. Če se uvrščate med tiste, ki izkoristijo vsak najmanjši dogodek za to, da z darilom razveselijo nekoga, ki ga imajo radi, se najbrž strinjate, da zadeva vendarle ni tako enostavna, kot se zdi. Pravzaprav je pri obdarovanju potrebno veliko kreativnosti in idej, da presenečenje tudi uspe in je vaš obdarovanec na koncu z darilom zadovoljen. A zadevo si lahko tudi olajšate. Zakaj bi bil predprazničen čas poln napetosti in nervoze, ko pa lahko v hipu izberete lepo in praktično darilo za vaše najdražje? Izberite darilni set po vaših merah in presenetite svoje najdražje z domiselnimi izdelki, ki se jim ne bodo mogli upreti. Darilni seti so nadvse praktična rešitev tako ob novoletnih praznikih, rojstnih dnevih, ali drugih manjših priložnostih za obdarovanje. Lahko se odločite za nadvse osebne sete dodatkov, ki bodo povsem po merah vašega obdarovanca, na spletni strani Eobutev pa lahko izberete tudi set, ki bo primeren denimo za vašega poslovnega partnerja ali le znanca.

Darilni set zanjo - presenetite jo z originalnim darilom

Na spletni strani Eobutev ponujajo različne darilne sete, ki so primerni zanjo in zanj. Izbirate lahko med ženskimi kompleti in svoji najdražji podarite elegantno kombinacijo ženstvene zlate zapestnice in ure, ki bo krasila njeno zapestje. Nadvse priljubljeni so tudi darilni seti zanjo, ki vsebujejo modne dodatke, kot so denimo rute ali šali. Izberete lahko tudi darilne sete priznanih modnih proizvajalcev. Zakaj se morda ne bi odločili za nakup kompleta obeska in manjše denarnice, v kateri bo lahko vaša dama shranjevala ključe? Morda pa se odločite za komplet nakita, ali pa izberete komplet dišav, ki bo vašo drago presenetil s prijetnim vonjem? Izbira je precejšnja, odločite se lahko za nakup različnih kompletov, izbirate pa lahko tudi glede na znamko, ceno in velikost. 

Darilni set zanj - pripravite zanimivo darilo za svojega dragega

V ponudbi na spletni strani Eobutev je tudi pestra izbira darilnih kompletov zanj. Med moškimi seti veljajo za najbolj priljubljeni še vedno kompleti nogavic v različnih barvah, ki so nevtralno darilo, s katerim nikakor ne morete zgrešiti. V primeru, da želite svojemu dragemu podariti nekoliko bolj osebno darilo, pa je odlična izbira moški darilni set za odpiranje vina. Nadvse priljubljen komplet je tudi v kombinaciji z denarnico ali obeskom za ključe, morda izberete žepni nožek, ali pa se odločite za nakup elegantne ure, ki jo boste podarile svojemu dragemu. Izbira je pestra. Nadvse priljubljeno darilo so tudi hišni copati, vaš dragi pa bo zagotovo vesel tudi seta za čiščenje različnih materialov, ki mu bo prav prišel tako pri čiščenju notranjosti jeklenega konjička, čevljev, jaken in še marsičesa. Preverite pestro ponudbo darilnih setov zanj na Eobutev, kjer boste zagotovo našle pravšnja darila za vse generacije, modne okuse in priložnosti. 

Darilni set - pogosta vprašanja

Kako lahko sami naredimo darilni set?

Čeprav spletna stran ponuja pestro izbiro različnih darilnih kompletov, pa se lahko zgodi, da ne najdete tistega, ki bi ustrezal prav vam in vašemu obdarovancu. Nič za to! Set lahko izdelate kar sami. Preverite bogato ponudbo oblačil, obutve in modnih dodatkov in sami izberite kose, s katerimi boste ustvarili svoj darilni set, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam.

S čim obdariti partnerja?

Ideje, s čim bi obdarile vašega partnerja, se vam bržkone pojavljajo v glavi ves čas, ko pa iščete pravo darilo, pa ga nikakor ne najdete. V primeru, da ste popolnoma brez navdiha, izberite katerega izmed lično zapakiranih darilnih kompletov na spletni strani Eobutev. Izbirate lahko med nekoliko bolj športno obarvanimi izdelki, morda izberete katerega izmed nekoliko bolj elegantnih kosov, ali pa se odločite za uporaben komplet, ki bo vašemu dragemu prišel prav ob vsakem dnevu.