100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Ponudba
Znamka
Barva
Izdelava
Slog
Izdelki: 921

Veliki, srednji in mali potovalni kovčki – široka ponudba vrhunskih blagovnih znamk na Eobutev

Ko kupujete potovalni kovček, je pomembno razmisliti, katere dodatke boste potrebovali. Vsi kovčki nimajo vseh funkcij, zato je pomembno, da omejite svoje potrebe. Na primer, če nameravate potovati le za kratek čas in ne nameravate pakirati ali razpakirati, je lahek potovalni kovček brez dodatkov morda popoln za vas. Če pa nameravate med potovanjem veliko spakirati in raziskati različna mesta, boste potrebovali nekaj bolj prostornega in z dodatki bogatega.

Nekateri dodatki, ki jih potrebuje večina popotnikov, so: krmilo, ročaji ali stranski paneli za lažje prenašanje; več razdelkov; razširljiv predal... Za večino popotnikov je najpomembnejša lastnost potovalnega kovčka krmilo ali stranski ročaji za lažje prenašanje. Pomembnih je tudi več razdelkov, prav tako razširljiv predal za dodatna oblačila ali druge stvari. Vrhunske blagovne znamke, kot sta Guess in Delsey, ponujajo široko paleto velikosti in stilov, tako da boste zagotovo našli nekaj, kar ustreza vašim potrebam.

Komplet potovalnih kovčkov – poiščite svoje popolne in praktične predmete za vsako potovanje

Kupiti en sam kovček, ki bo ustrezal vsem potrebam, ali komplet potovalnih kovčkov? Se boste odločili za majhen, lahek kovček, ki gre zlahka v prtljažnik, ali vložili nekoliko več v večjo in trdnejšo možnost? Odgovor na to vprašanje je v veliki meri odvisen od vrste potovanja, ki ga načrtujete. Če potujete v prostem času, potem je verjetno najboljši lahek, majhen potovalni kovček. Če pa potujete poslovno ali v bolj oddaljene kraje, je naložba v velik potovalni kovček verjetno boljša izbira.

Če teža in cena nista težavi, je nakup kompleta potovalnih kovčkov morda boljša možnost, saj to pomeni  dolgoročen prihranek. Pomembno je upoštevati, kako pogosto bo treba kovčke prevažati, pa tudi širino, višino in globino posameznega kovčka. 

Kovček na kolesih – najlažji način za prenašanje prtljage

Če ste kot večina ljudi, ko pomislite na prtljago, verjetno pomislite na težek kovček, ki ga morate nositi s seboj. Vendar pa je na voljo tudi preprost in priročen način za potovanje brez prenašanja prtljage – z uporabo kovčka na kolesih

Kovček na kolesih je v bistvu majhen potovalni kovček, preurejen v voziček -  odličen način za premikanje, ko potujete. Kovčki na kolesih so kot nalašč za tiste, ki iščejo enostaven in priročen način za prevoz svojih stvari. Odlične so tudi za tiste, ki želijo skrajšati čas, ki ga porabijo za prenašanje prtljage.

Potovalni kovček – pogosta vprašanja

Potovalni kovček – katera tkanina je najboljša?

Za potovalne kovčke se običajno uporablja poliester, saj je lahek in cenovno dostopen, vendar ga je tudi težko očistiti. Če iščete kovček, ki bo zdržal več potovanj, razmislite o izbiri trpežne in vodoodporne tkanine, kot sta platno ali najlon. Če potujete v toplejših podnebjih, boste morda raje izbrali kovček iz tropskih tkanin, kot sta bombaž ali lan, saj vas bodo ti materiali hladili med potovanjem in tudi pomagali zaščititi vaše stvari pred poškodbami zaradi vlage.

Potovalni kovčki – katere izbrati?

Potovalni kovčki se ločijo na dve vrsti - trde in mehke. Trdi kovčki so najboljši za potovanja, na katerih morate vanje spraviti veliko opreme, na primer za kampiranje ali pohodništvo. Dobri so tudi za ljudi, ki nameravajo veliko leteti, ker jih je lažje shraniti v prtljažni prostor, medtem ko so mehki kovčki na splošno boljši za turiste, ki želijo le enostavno spakirati. Prav tako so dobri za ljudi, ki nameravajo potovati le za kratek čas, kot so poslovni potniki ali turisti, ki obiščejo različna mesta.