100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Ponudba
Znamka
Barva
Izdelava
Velikost torbice
Tip Torbe
Izdelki: 1.469
Prikaži identifikator verzije

Torbice priznanih modnih znamk - elegantna izbira za večerjo v dvoje

Med najbolj priljubljenimi modnimi dodatki vsake ženske so zagotovo torbice. Majhne in velike, vzorčaste ali enobarvne, vsaka ženska ima v svoji garderobi svojo zbirko torbic, ki jih nato spretno kombinira s preostalimi kosi garderobe. Čeprav nikakor ne velja več, da bi se morali čevlji nujno ujemati s torbico, pa je vendarle priporočljivo, da torbico izberete glede na vašo garderobo in priložnost, ko jo boste nosile. V ponudbi na spletni strani Eobutev so različni modeli, barve in velikosti torbic, od vas pa je odvisno, katero boste izbrale in tako popestrile svoj ženstveni stajling. V primeru, da se odpravljate na romantično večerjo v dvoje, izberite katero izmed večernih torbic, ki se bodo ujemale z vašo malo črno obleko, in vaš videz bo popoln. Črna torbica je še vedno ena izmed najbolj priljubljenih kosov, a lahko se poigrate tudi z drugimi barvami, morda izberete ročno torbico s svetlečimi dodatki, ali pa se odločite za katero izmed nadvse popularnih torbic z verigami namesto ročajev.

Ročna torbica - praktična rešitev za poslovni sestanek 

Na spletni strani Eobutev boste zagotovo našle torbico prav zase, v ponudbi so modeli za vse generacije, modne sloge in priložnosti. V primeru, da iščete elegantno torbico za službeni vsakdan ali sestanke, pobrskajte med ponudbo poslovnih torbic, s katerimi boste dopolnile svoj eleganten poslovni videz. V primeru, da izbirate poslovno torbico izberite katerega od modelov v nevpadljivih odtenkih in z diskretnimi dodatki. Priljubljene so denimo torbice v črni, rjavi ali kamelji barvi, priporočljivo pa je, da je torbica enobarvna. Pred nakupom velja vsekakor preveriti tudi, kako prostorna in organizirana je torbica v notranjosti. Če iščete torbico, ki jo boste nosile vsakodnevno, izberite takšno, ki bo imela v notranjosti dovolj žepov in razdelkov, kamor boste lahko spravile vse reči, ki jih potrebujete.

Večerne torbice - nujen kos v garderobi vsake ženske

Med nepogrešljivimi modnimi dodatki so zagotovo večerne torbice, ki so običajno prava pika na i celotnemu imidžu. Lahko se odločite za torbico, ki se bo ujemala z vašo celotno garderobo, ali pa si privoščite nekaj več drznosti in se poigrate s torbico v nekoliko bolj živahnem odtenku, s katero boste zagotovo pritegnile veliko pozornosti. Na spletni strani Eobutev lahko izbirate med pestro ponudbo formalnih torbic, ponujajo pa tudi torbice priznanih modnih proizvajalcev. V primeru, da se odločite za nakup ekskluzivne torbice vašega priljubljenega modnega oblikovalca, preverite ponudbo ostalih kosov. Lahko se odločite za kombinacijo torbice in čevljev v istem vzorcu ali barvi, morda dodate še kakšen šal ali ruto, ali pa se odločite še za kakšen kos nakita s podpisom vašega najljubšega modnega proizvajalca. Izbira je vaša.

Večerna torbica - pogosta vprašanja

Katero torbico priznane blagovne znamke izbrati za večerni izhod?

V primeru, da se odločate za nakup torbice, ki jo boste lahko skombinirale k večini kosov garderobe, izberite torbico v črnem odtenku. Lahko se odločite za model manjše ročne torbice, ali pa izberete nekoliko bolj drzno, a še vedno ženstveno torbico v črni barvi z zlatimi dodatki. Nadvse priljubljene so torbice blagovne znamke Pinko, ki jih krasijo zlati detajli in veriga.

Katero poslovno torbico skombinirati k črni obleki?

Črna obleka velja za zelo hvaležen in nosljiv kos, h kateremu je mogoče skombinirati pravzaprav katerikoli modni dodatek. Nikakor ne boste zgrešile z umirjenimi odtenki torbic, kot je denimo rjava ali bež, lahko pa se odločite tudi za nekoliko bolj drzno kombinacijo in črno poslovno obleko popestrite z rdečo torbico ter rdečo šminko.