30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Ponudba
Znamka
Barva
Izdelava
Slog
Izdelki: 1.470
Prikaži identifikator verzije

Pasovi – eleganten modni dodatek za vsakega moškega

Moški pasovi so v sodobni modi nepogrešljiv dodatek, ki ne sme manjkati v garderobi nobenega moškega. Seveda pa to ni kos, ki je le sam sebi namen, temveč ima pomembne uporabne lastnosti. Pas potrebujemo, da hlače ostanejo na svojem mestu, obenem pa poskrbi tudi, da se nam kroj hlač kar najbolje prilega in vedno izgledamo odlično.

A kljub temu je pomemben tudi izgled in prileganje ostalim oblačilom ter obutvi, ki jo običajno nosimo. V ponudbi spletne trgovine Eobutev najdete bogato izbiro elegantnih moških pasov, ki se odlično kombinirajo z resnimi oblačili za poslovne sestanke in pomembne večerne dogodke. Za tiste z bolj mladostnim stilom pa ponujamo tudi bolj razigrane različice, ki sodijo k športno-elegantnemu stilu. Za vsakega nekaj, vse pa v vrhunski kakovosti in trendovskega izgleda.

Moški pasovi – nujen del moške garderobe

Za različne priložnosti in svoje modne kombinacije potrebujete različne moške pasove, saj eden ne bo primeren za vse. Svetujemo izbiro vsaj enega elegantnega pasu za k moški obleki, ki jo oblečete na poroke ali druge svečane dogodke, kjer je zahtevana stilsko dovršena oprava. Izberite črno ali rjavo barvo, ki sta klasika in z njima ne boste imeli težav pri kombiniranju. Pri odločitvi upoštevajte, da naj se pas in čevlji barvno ujemajo.

Za bolj sproščene trenutke, ko pas potrebujete za k jeansu ali kratkim hlačam, si lahko pustite več svobode in izberete bolj mladosten model, tudi v pisanih ali živih barvah. Tudi tukaj razmislite, kakšna oblačila običajno nosite, da bo vaš stil popoln. Izbirate lahko med različnimi načini zapenjanja, ki prav tako določajo stil – izbira zaponk je zelo različna, z njo pa lahko dodatno izrazite svoj stil. Izberete lahko zaponko v obliki logotipa blagovne znamke, kakšnega od simbolov ali pa preprosto obliko, s katero nikoli ne morete zgrešiti.

Moški usnjeni pasovi – stilski dodatki za elegantnega moškega

Tudi material, iz katerega je narejen moški pas, je zelo pomemben in določa stil ter priložnosti, za katere je primeren. Seveda, najbolj elegantna in kakovostna možnost je moški usnjen pas, ki je prva izbira vseh tistih, ki cenijo dober izgled in so radi oblečeni modno.

Na voljo so vam modeli v črni barvi, ki ne smejo manjkati v noben garderobi, pa različni odtenki rjave ter bež in drugih barv. Kot vedno, razmislite o obutvi, ki jo boste kombinirali s svojim usnjenim pasom pa tudi oblačilih, ki se morajo z njim lepo ujemati. Zaponka je lahko manjša in diskretna, ali pa bolj vpadljiva - z izbiro različnih oblik boste poskrbeli za ustrezno sporočilo svoji okolici. Ne pozabite redno skrbeti za svoj usnjen pas – občasno ga očistite s primernimi čistili in ga ne namakajte v vodi. Tako vam bo dolgo služil in bo pravi ponos vaše celotne oprave.

Pasovi – pogosta vprašanja in odgovori

Kakšen pas izbrati za k jeansu?

Jeans je sproščeno oblačilo, zato si tudi pri izbiri moškega pasu lahko dovolite več modne svobode. Odločite se lahko za sproščen in športen pas, seveda pa bo – kot vedno – odlična izbira tudi usnjena različica. Barvo določite glede na barvo jeansa, ki ga najbolj pogosto nosite. A če je to modra, si lahko privoščite pas v katerikoli izvedbi.

Kakšen pas izbrati za k moški obleki?

Moška obleka je namenjena bolj resnim in elegantnim priložnostim, zato naj bo tak tudi pas, ki ga boste nosili poleg. Svetujemo izbiro usnjenega pasu, ki izraža odličen stil in eleganco in lepo dopolni svečana oblačila. Tudi tukaj bodite pozorni na barvo, da se bo ujemala tako z obleko kot z obutvijo.