30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Širina čevlja
Izdelki: 2.508
Prikaži identifikator verzije

Ženski športni čevlji - katere izbrati za telovadbo?

Časi, ko je bila športna obutev rezervirana zgolj in samo za rekreacijo in športne aktivnosti so mimo. Vsaka ženska ima namreč v svoji garderobi različne pare čevljev, ki jih spretno kombinira in obuje ob različnih priložnostih. Med njimi so tudi ženski športni čevlji. V zadnjem času so postali športni modeli obutve vedno bolj popularni, saj gre za izredno udobno obutev, ki pa jo je hkrati mogoče kombinirati pravzaprav k vsemu. Na izbiro je veliko modelov športne obutve, a če pravzaprav iščete model športnih čevljev, s katerimi se nameravate odpraviti na telovadbo, velja nekaj nasvetov. Najpomembneje je, da izberete model, v katerem vam bo udobno in se v njem dobro počutite. Ne skrbite za videz, saj so športni čevlji v ponudbi obenem tudi stilsko dovršeni. Izberite torej lahkotne in udobne čevlje, v katerih vam tudi ne bo drselo, saj se boste lahko le tako posvetile vadbi.

Ženski športni čevlji - kateri model izbrati za tek?

Tudi pri izbiri ženskih čevljev za šport, v katerih se boste odpravile na tek, velja izbrati lahkotne modele, nekaj pozornosti pa namenite tudi sami obliki čevlja. Preverite, da čevelj nudi zadostno oporo, saj lahko med tekom v nepravilni obutvi hitro pride do poškodb. Prav tako poskrbite, da boste izbrali ženske športne čevlje, v katerih se vam noga ne bo potila in boste tako poskrbeli za svežino svojih stopal ob vsaki priložnosti. Nikakor ne boste zgrešile z nakupom usnjenih čevljev za šport, saj usnje poleg trpežnosti odlikuje zračnost materiala in prijeten občutek ob nošenju. Hkrati je preprosto za nego, saj lahko svoje športne čevlje le pobrišete z vlažno krpo in bodo kot novi. Omeniti velja tudi, da so usnjeni čevlji hkrati nepremočljivi, kar se bo izkazalo kot še posebej uporabno, če vas med tekom slučajno ujame ploha.

Ženski športni čevlji - praktični in udobni modeli za aktivne ženske na Eobutev.si

Načinov, kako skombinirati ženske športne čevlje k ostali garderobi je pravzaprav nešteto, socialna omrežja pa so polna spletnih vplivnic, ki športno obutev nosijo pravzaprav k vsemu, celo kopalkam. Na izbiro je veliko modelov športnih čevljev, vse od klasičnih nizkih enobarvnih superg, do visokih modelov, trendovskih športnih čevljev za ženske z nekoliko debelejšim podplatom pa tudi vedno popularnih modelov preverjenih blagovnih znamk. Odločite se lahko tudi za nakup pohodniških čevljev za nekoliko bolj aktivno ukvarjanje s športom, ali pa izberete par ženskih športnih čevljev, ki jih boste lahko poleg rekreativnih dejavnosti obule tudi za pohajkovanje po mestu.

Ženski čevlji - pogosta vprašanja

Kakšne ženske športne čevlje izbrati za vsakdan?

Nikakor ne boste zgrešile z nakupom belih enobarvnih športnih čevljev, saj se bodo odlično ujemali z vašo garderobo in poskrbeli za dovršen športno-eleganten videz. Nekoliko več drznosti si lahko privoščite z izbiro črnih superg s svetlečimi detajli, s katerimi boste pustile pečat, kjerkoli se boste pojavile.

Kako izbrati pravo velikost ženskih športnih čevljev?

Pri športni čevljih je še toliko pomembneje, da izberete čevlje, ki vam bodo zares prav, torej ne preveliki ali premajhni. V premajhnih čevljih lahko resda tvegate nastanek žuljev ali otiščancev, medtem ko lahko v prevelikih ženskih športnih čevljih pride do zvinov gležnja ali resnih poškodb, ki nastanejo med športnimi aktivnostmi. Pri določanju velikosti torej natančno izmerite stopalo, ali pa ga obrišite na papir in nato izmerite dolžino.