30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Velikost
Barva
Cena
Znamka 1
Tip izdelka
Licenca
Šport
Izdelki: 1.101
Prikaži identifikator verzije

Skechers – obutev za vso družino: ženska, moška in otroška

Redkokatera modna znamka tako uspešno nagovarja celotno družino kot Skechers. Skechers obutev s svojimi različnimi obrazi in privlačnim dizajnom navdušuje tako starše kot malčke. Zato res ni nenavadno opaziti celotno družino v Skechers obutvi. Razlog za to je tudi izjemna kakovost, ki zaznamuje Skechers obutev. Namreč, Skechers obutev je znana tudi po tehnologiji spominske pene. Spominska pena je material, ki ga je prvotno razvila NASA in je občutljiva na pritisk in temperaturo. To ji omogoča, da prilagodi svojo obliko, kar zagotavlja še večje udobje. Tako je podplat Skechers obutve opremljen s plastjo spominske pene, ki zagotavlja dodatno podporo, kar Skechers obutev naredi izjemno udobno. Naj vas ne preseneti, če boste kdaj slišali zadovoljne Skechers navdušence, ki se hvalijo, da hodijo po oblakih. To je le še eden dokaz vrhunske kakovosti, ki vas varuje na vsakem koraku in vam omogoča prvovrstno udobje. 

Superge in sandali Skechers – njihove barve bodo osvojile srca malčkov

Skechers otroška obutev je narejena tako, da izgleda neverjetno moderno, a hkrati srčkano, ob tem pa je naravnost fantastično udobna. V Skechers otroški obutvi je zbrano vso znanje izdelave vrhunske obutve. Otroška obutev Skechers je izdelana z enako pozornostjo in poudarkom na kakovosti. Zato boste z lahkoto našli Skechers obutev za deklice in Skechers obutev za fantke. Ker ga imajo tako radi, Skechers za otroke res premika meje. Tako bo vaše malčke sigurno navdušila tudi Skechers utripajoča otroška obutev. Malčki imajo radi Skechers otroško obutev, saj je udobna, privlačna in kakovostna,  njej se pa z lahkoto gibljejo, se igrajo n raziskujejo.

Skechers obutev - kultna blagovna znamka iz ZDA od leta 1992

Zgodovina modne znamke Skechers sega v leto 1992, ko jo je ustanovil Robert Greenberg, ki je pred tem bil eden izmed vodilnih obrazov priljubljene znamke obutve L.A. Gear. Robert Greenberg je začel oblikovati in prodajati športno obutev za prosti čas, ker je svojo svežo modno znamko želel približati urbani in mladi populaciji. Razvoj modne znamke Skechers je zaznamoval model Chrome Dome iz leta 1993, ki je s svojim uniseks videzom pridobil široko priljubljenost in so se za njega borile številne velike in znane modne verige. Posebnost modne znamke Skechers je tudi v tem, da ne poudarja atletskih lastnosti svoje obutve, temveč se osredotoča na poseben in opazen ulični stil. Zato Skechers svojo bazo zvestih oboževalcev z lahkoto širi tudi danes. Čeprav je ustvarjena z usmerjenostjo v mlajše generacije, Skechers obutev je danes priljubljena med celotno populacijo. Razlog za to je njen prepoznaven in svež ulični stil, ki se fantastično kombinira in ujema z najrazličnejšimi modnimi stili. Tako Skechers moška obutev kot Skechers ženska obutev navdušujeta vse generacije, ki jim je skupna želja po udobju in modernem videzu.

Skechers obutev - pogosto zastavljena vprašanja

Skechers – kakšno je to podjetje?

Skechers je modna znamka iz ZDA, ki jo je leta 1992 ustanovil Robert Greenberg, ki se je že preizkusil na področju športne obutve. S svojo stilsko dovršenostjo in usmerjenostjo v ulični stil, Skechers uspešno nagovarja urbano in mlado populacijo ter širi svojo priljubljenost po celemu svetu.

Kje kupiti Skechers obutev?

Fantastična izbira Skechers obutve vas čaka na eobutev.si. Na eobutev.si vas bo navdušila Skechers ženska obutev, Skechers moška obutev, Skechers sandali in številni Skechers modeli za različne priložnosti. Ob pestri ponudbi boste sigurno našli nekaj zase.