30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Velikost
Barva
Cena
Znamka 1
Tip izdelka
Šport
Podloga
Izdelki: 211
Prikaži identifikator verzije

Merrell - značilnosti in zgodovina blagovne znamke

Blagovna znamka Merrell velja za vodilnega proizvajalca tehničnih pohodnih čevljev in večnamenske športne obutve na svetu, s svojo več kot štiri desetletja dolgo tradicijo pa velja za številko ena med športno obutvijo prav zaradi kakovosti, zmogljivosti in udobja, ki ga nudi. Znamka Merrell je sicer nastala v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so moči združili Randy Merrell, priznani izdelovalec pohodniških čevljev iz Utaha, ter poslovneža Clark Matis in John Schweitzer. Leta 1983 so začeli prodajati prve pare čevljev, ki so jih ponujali trgovcem na ameriški vzhodni obali, le tri leta kasneje pa se je ustanovitelj Randy Merrell odločil, da se bo raje vrnil k svoji primarni dejavnosti ročnega izdelovalca pohodniške obutve, zato je prodal svoj delež v podjetju, ki je nosil njegovo ime. Istega leta je prodaja znamke Merrell narasla na 25.000 parov. Danes je znamka Merrell znana po kakovostni obutvi za pohodništvo in prosti čas, nad katero se navdušujejo ljubitelji aktivnega življenjskega sloga povsod po svetu.  

Moški trekking čevlji - odlična izbira za dolge večurne pohode v gorah 

Znamka slovi prav po ponudbi čevljev Merrell, ki slovijo po udobju in trpežnosti. V primeru, da iščete nove čevlje za pohode v gore, se morate zavedati, da potrebujete čevlje, ki bodo vaša stopala obenem ščitili pred morebitnimi zdrsi ali padci, obenem pa vas pri tem ne bodo ovirali. Merrell trekking čevlji so zato odlična izbira, saj stopalu nudijo potrebno oporo in zaščito, hkrati pa so udobni in trpežni. Površina obutve Merrell je zasnovana posebej za ekstremne situacije, zato ste lahko brez skrbi, da bodo vaša stopala ostala suha tudi v primeru, če vas v gorah preseneti dež. Merrellova obutev pa ima še dodatne prednosti, odlikuje jo namreč zračnost, zato ste lahko prepričani, da se vaša stopala kljub prehojeni razdalji ne bodo potila. 

Ženski sandali Merrell - kako jih skombinirati?

V spletni trgovini Eobutev lahko izbirate med različnimi modeli, barvami, vzorci in slogi obutve Merrell, ki je primerna za številne priložnosti, ne glede na to, kakšen je vaš modni imidž. Izbirate lahko med škornji Merrell, v ponudbi so tudi Merrell sandali, nadvse pestra je izbira ženskih Merrell čevljev ter moških Merrell čevljev, ki jih lahko najdete na Eobutev. Med nadvse priljubljenimi kosi so prav ženski Merrell sandali, ki so, podobno kot trekking modeli, sinonim za udobje in prijeten občutek med nošenjem. Naj se sliši še tako preprosto, a tudi pri izbiri sandal morate pomisliti na udobje in prijeten občutek med nošenjem, hkrati pa nikakor ni odveč poudariti, da morajo biti tudi sandali zračni, da se vaša stopala med nošenjem ne bodo potila. Merrell sandali so tako zasnovani iz koži prijaznih materialov, ki dihajo ter omogočajo optimalen občutek med nošenjem. 

Obutev Merrell - pogosta vprašanja

Kakšni trekking čevlji Merrell so najbolj ustrezni?

Na spletni strani Eobutev lahko izbirate med različnimi modeli obutve Merrell, med najbolj iskanimi kosi pa so zagotovo modeli trekking obutve Merrell. Izbirate lahko med visokimi ali nizkimi modeli čevljev, višji modeli so primernejši za nekoliko bolj zahtevne terene in bolj izkušene pohodnike, nižji in lažji modeli trekking čevljev pa vam bodo prišli prav med vsakodnevno rekreacijo in aktivnostmi. 

Kako kupiti trekking čevlje Merrell?

Preden se odločite za nakup trekking čevljev, preverite, za kakšne priložnosti sploh iščete svoje nove čevlje, ter izberite model, ki vam, glede na karakteristike, najbolj ustreza. Pomembno je tudi, da izberete ustrezno velikost čevljev Merrell, pri tem pa si lahko pomagate s tabelo velikosti. Ko se odločate za nakup čevljev za pohode, jih pomerite v popoldanskih urah, saj se boste tako najbolje približali dejanskemu stanju med pohodom.