100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Velikost
Barva
Cena
Znamka 1
Tip izdelka
Material Oblačila
Šport
Izdelki: 80
Prikaži identifikator verzije

La Sportiva - značilnosti in zgodovina blagovne znamke

La Sportiva je blagovna znamka obutve, ki jo je leta 1928 ustanovil Narciso Delladio v Italiji. Svoje podjetje je začel z izdelavo škornjev in cokel za kmete in drvarje, v drugi svetovni vojni je italijanskim vojakom pomagal priskrbeti planinske čevlje po meri. V petdesetih letih prejšnjega stoletja je začel izdelovati smučarske čevlje in prvi predstavil blagovno znamko La Sportiva. Danes je La Sportiva priljubljena znamka obutve za pohodništvo, plezanje in smučanje. Njihovi izdelki so široko dostopni v Evropi in Severni Ameriki. V podjetju podpirajo športnike v številnih športih, vključno z gorskim tekom, plezanjem, alpinizmom in smučanjem. Čevlji La Sportiva tako veljajo za nepogrešljivo izbiro vseh navdušenih športnikov, ki med svojimi premagovanji še tako zahtevnih terenov prisegajo na udobno in trpežno obutev. 

Trekking čevlji La Sportiva - najboljša rešitev za gore

Med nadvse popularnimi modeli, za katere se odločajo številni športniki, so trekking čevlji La Sportiva, saj ponujajo vse udobje, ki ga potrebujete med športnimi aktivnostmi. Čevlji so zasnovani tak, da stopalo ščitijo pred morebitnimi zdrsi, hkrati pa stopalu omogočajo oporo. So iz lahkega materiala, zato vas med športnimi aktivnostmi ne bodo ovirali. La Sportiva trekking čevlji so izdelani iz materiala, ki ne prepušča vlage, zato ste lahko brez skrbi, da vas med športnimi aktivnostmi ne bodo presenetila mokra stopala, hkrati pa stopalom omogočajo, da dihajo. V ponudbi na spletni strani Eobutev so številni modeli, barve in vzorci obutve, lahko se odločite tudi za nakup La sportiva plezalnih čevljev, ki bodo prav tako vaša nepogrešljiva izbira na plezalni stemni. Omogočajo dober oprijem na podlagi, hkrati pa stopala ščitijo pred poškodbami ali zdrsi, ki se vam lahko pripetijo v gorah. 

La Sportiva - kaj znamko loči od preostalih na tržišču?

Znamka La Sportiva skozi svojo dolgoletno tradicijo sloni na preverjeni kakovosti, ki jo ponuja kupcem na tržišču. Z nakupom čevljev La Sportiva ste lahko prepričani, da boste preskrbljeni za daljše časovno obdobje, predvsem pa da boste na vsakem koraku poskrbeli za varno, kakovostno in udobno izbiro za vaša stopala. Hkrati so ženski čevlji La Sportiva tudi popestritev modnega sloga, saj so poleg številnih prednosti obutve tudi atraktivnega videza, zato jih je mogoče skombinirati prav k vsemu, odlično se namreč podajo k športnim pa tudi nekoliko bolj sproščenim kombinacijam za vsakdan. 

La Sportiva - pogosta vprašanja

Kakšne čevlje La Sportiva kupiti za trekking?

Preden se odločite za nakup, preverite, kako pogosto se nameravate odpraviti na rekreacijo in kakšno obutev potrebujete. V primeru, da iščete trekking čevlje, s katerimi se boste lahko odpravili na rekreacijo in se morda odpravili tudi po opravkih v mesto, bodo trekking čevlji La Sportiva kot nalašč za vas, saj ponujajo udobje prav na vsakem koraku, zaradi lahkega materiala pa vas ne bodo ovirali, ne glede na to, kam se boste odpravili. 

Kakšno obutev La Sportiva izbrati za pohode v gorah?

V primeru, da iščete obutev za pohode v gore, pa velja izbrati nekoliko trpežnejšo obutev, ki bo vaša stopala zaščitila pred morebitnimi padci in zdrsi, hkrati pa vam bo omogočala dober oprijem s podlago. Čevlji za v gore La Sportiva obenem veljajo tudi za nepremočljivo obutev, saj jih prekriva membrana, ki vlage ne prepušča, hkrati pa bodo vaša stopala v takšni obutvi tudi dihala, saj so iz zračnih materialov, v katerih se vaša stopala ne bodo potila ne glede na napore pred vami.