30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Velikost
Barva
Cena
Znamka 1
Tip izdelka
Podloga
Izdelava
Izdelki: 1.357
Prikaži identifikator verzije

Rieker - značilnosti in zgodovina blagovne znamke?

Nemško podjetje Rieker se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo, saj je bilo ustanovljeno v južni Nemčiji leta 1874, sprva pa so čevlje izdelovali za premožne državljane Severne Italije. Podjetje je kmalu pridobilo sloves kakovosti, s tem pa tudi večjo prepoznavnost širom Evrope. Podjetje je že pet generacij v družinski lasti, zaradi kakovostne izdelave in trendovskega sloga, ki sta sinonim za Rieker, pa se podjetju obeta stalna rast na področju priznane obutve. V začetku sedemdesetih let so v Švici ustanovili nov sedež podjetja, proizvodnja pa se je odselila iz Evrope. Danes Rieker zaposluje približno 20.000 ljudi, zlasti v Maroku, na Slovaškem, v Tuniziji in Vietnamu, kjer so lastne proizvodne zmogljivosti podjetja. Rieker čevlje in torbice dobavljajo približno 9.000 neodvisnim trgovcem, večinoma v Evropi. Da bi ohranili integriteto svojih posebnih konstrukcij, skupaj s prilagodljivostjo hitrega odzivanja na modne trende, praktično vse, kar v podjetju Rieker prodajajo, tudi sami izdelajo.

Elegantni ali športni? Poiščite svoj najljubši par obutve Rieker na Eobutev

Na spletni strani Eobutev lahko izbirate med številnimi modeli obutve Rieker, ki velja za udobno, trpežno in kakovostno obutev. Odločite se lahko za nakup Rieker moških čevljev, v ponudbi so tudi Rieker ženski čevlji, na voljo so tudi ženski čevlji Rieker po promocijskih cenah. Preden se odločite za nakup, se vprašajte, za kakšno priložnost pravzaprav iščete svoje nove čevlje in kako pogosto jih nameravate nositi. V primeru, da iščete obutev za vsakodnevno rabo, poskrbite za trpežno in nosljivo obutev, s katero boste poskrbeli za udobje na vsakem koraku. Rieker obutev pa poleg trpežnosti odlikuje tudi modni slog in atraktiven videz. Izbirate lahko med gležnarji in škornji Rieker, ki jih boste lahko skombinirali k elegantnemu videzu ali pa k nekoliko bolj sproščeni različici, odločite se lahko tudi za nakup sandal Rieker, ki bodo prav tako poskrbeli za piko na i vašega modnega sloga. Ponudba čevljev s podpisom nemške blagovne znamke Rieker je nadvse široka, primerna pa je prav za vse generacije, priložnosti in modne sloge.

Moška obutev znamke Rieker - odkrijte vzdržljivo in modno obutev

Nemška blagovna znamka Rieker slovi po trpežni in udobni obutvi, ki je nadvse primerna tudi za mokre in mrzle zimske mesece. Pobrskajte po zimskih čevljih Rieker, ki so odporni tudi na nekoliko zahtevnejše vremenske razmere. Čevlje Rieker odlikuje zaščita pred mrazom, obenem ne prepuščajo vlage, stopalom pa obenem zaradi kakovostnega zračnega materiala omogočajo, da ta dihajo, ne glede na to, kolikšen napor je pred vami. Škornji Rieker so nadvse primerni tudi za zimske pohode v hribe in rekreacijo, so poleg vzdržljivih lastnosti tudi odlična popestritev vašega imidža. Izbirate lahko med številnimi modeli, barvnimi odtenki in vzorci obutve, v primeru, da iščete čevlje, ki jih boste nosili vsakodnevno, pa poskrbite, da boste izbrali odtenek, ki se bo ujemal z večino kosov vaše garderobe. 

Rieker čevlji - pogosta vprašanja

Rieker - kakšno podjetje je to?

Podjetje Rieker prvotno izvira iz Nemčije, vse do danes pa je zaradi kakovostnih produktov ter modnih dodatkov velja za eno osrednjih evropskih proizvajalcev, ki svoje produkte dostavlja več kot kot 9.000 trgovinam, večinoma v Evropi. Podjetje ima v družinski lasti že peta generacija, sedež podjetja so v začetku sedemdesetih let preselili v Švico, proizvodnjo čevljev pa v države izven Evrope. 

Čevlji Rieker - kje jih kupiti?

Na spletni strani Eobutev lahko izbirate med številnimi modeli moške in ženske modne obutve, odločate se lahko za različne barvne odtenke, vzorce in modele obutve, ki so primerni tako za nekoliko bolj elegantne ali pa sproščene kombinacije. S čevlji Rieker boste popestrili in dopolnili svoj modni slog, obenem pa poskrbeli za udobje in trpežno obutev na vsakem koraku.