30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Tip izdelka
Podloga
Izdelki: 9.910
Prikaži identifikator verzije

Čevlji za dečke - odporni in udobni modeli, ki najmlajšim omogočajo brezskrbno tekanje in skakanje

Naši najmlajši so naše največje bogastvo in prav je, da izbiri njihovih oblačil in obutve namenimo kar največ pozornosti. Še posebej obutev naj bi bila kakovostna, udobna in predvsem odporna, da se mali nadebudneži lahko odpravijo na raziskovanje sveta. Pri izbiri otroške obutve vedno pomislite na udobje svojega otroka. Nadvse pomembno je tudi, da izberete ustrezno številko. Čeprav otroci čevlje zelo hitro prerastejo, poskrbite, da bodo ustrezne velikosti. Pomagajte si z merilnikom ali pa otroku obrišite stopalo, ga nato natančno izmerite in šele nato izberite ustrezno velikost. Otroški čevlji namreč ne smejo biti pretesni, preveliki pa tudi ne, saj lahko ob padcu pride do poškodb ali celo zvinov. Nadvse pomembno pa je tudi, iz kakšnega materiala bodo čevlji vašega malčka. Če vaš mali junak rad pleza po drevesih, kolesari in teka, ne boste zgrešili z usnjenimi čevlji, v katerih se njegova stopala ne bodo potila in ga ovirala pri vsakdanjih podvigih.

Deški čevlji priznanih blagovnih znamk za zdrava otroška stopala 

Dandanes je na spletu mogoče najti najrazličnejše ponudnike otroške in najstniške obutve, nekateri med njimi pa ponujajo za nekajkrat nižje cene obutve kot ostali. Otroci sicer hitro ponosijo in prerastejo čevlje, a pred nakupom se morate zavedati, da poceni izbira velikokrat tudi ni dobra izbira. Otroški čevelj mora biti namreč anatomsko oblikovan, da omogoča ustrezen razvoj stopala, ga krepi in obenem nudi ustrezno podporo ter obliko, da otrok ne razvije ploskih nog. Za par deških čevljev priznanih blagovnih znamk boste sicer odšteli nekoliko več, a morate se zavedati, da nikakor ne boste zgrešili. Za otroško obutvijo priznanih blagovnih znamk namreč stoji cela vrsta strokovnjakov, ki so več let raziskovali in izpopolnjevali materiale, obliko in zasnovo obutve, da bo ta kar najbolje ustrezala vašemu otroku. Izberete lahko par čevljev za dečke prav za vse aktivnosti, morda vaš otrok potrebuje dežne škornje, ali pa tople zimske gležnarje s podlogo iz ovčjega krzna, lahko se odločite za nepogrešljive piščančke znamke Timberland ali pa večnamenske pohodniške čevlje znamke Columbia. Na izbiro je tudi veliko copat, natikačev in sandal za poletne dni.

Deški športni čevlji - popolni za športne aktivnosti

Če imate doma navdušenca nad športnimi aktivnostmi, morate seveda poskrbeti, da bo deška športna obutev kakovostna in udobna. Pred nakupom se morate seveda vprašati, kako pogosto bo vaš otrok nosil športne čevlje. Če izbirate deški čevlje za popoldanske aktivnosti, izberite superge, v primeru da se namerava otrok aktivneje ukvarjati s športom, pa morate temu primerno izbrati tudi obutev, ki bo omogočala ustrezno podporo in zračnost obutve. Izbirate lahko med številnimi modeli deških športnih čevljev, ki so pomanjšana različica denimo priljubljenih Adidas Superstar ali pa Vans mokasinov, morda izberete zračni model znamke Geox ali pa visok model superg znamke Tommy Hilfiger. Na izbiro je veliko barv in modelov, izbirate pa lahko tudi način zapiranja.

Čevlji za dečke - pogosta vprašanja

Kakšne čevlje izbrati za dečka?

Pomislite, za kakšne priložnosti in kako pogosto bo vaš otrok nosil nove čevlje. Če potrebuje obutev za vsakodnevne aktivnosti, ne boste zgrešili z izbiro usnjenih čevljev, ki so obenem lahkotni, trpežni in zračni.

Kako izbrati ustrezno velikost deških čevljev?

Otroku izmerite stopalo z metrom ali merilnikom, lahko pa stopalo tudi obrišete in ga nato izmerite.