30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Vrsta zapenjanja
Izdelki: 1.423
Prikaži identifikator verzije

Moški zimski škornji - praktična izbira za hladne zimske dni 

Skrbno izbrani moški čevlji dopolnijo celoten videz in dajo piko na i slogu vsakega moškega. Ob hladnih in mokrih zimskih dneh pa je pomembno, da izbiri svojih moških zimskih čevljev namenite dodatno pozornost. Odločate se lahko za višje ali nižje modele, vsekakor pa velja izbrati takšne, ki se bodo kar najbolje ujemali z večino vaše zimske garderobe. Seveda pa velja še enkrat poudariti, da vam mora biti v čevljih udobno, zato jih natančno pomerite in kupite le tisto številko, ki vam bo zares prav. Izberite podloženo obutev, ki bo nepremočljiva hkrati. Ob nakupu zimskih škornjev za moške gre največkrat za zimske škornje, ki jih boste lahko nosili več sezon, a zato morate zanje ustrezno poskrbeti. Nega moških zimskih škornjev je namreč ključnega pomena pri ohranjanju dolge življenjske dobe vaših zimskih škornjev. Poskrbite, da boste čevlje ustrezno čistili in predvsem dovolj posušili, lahko pa uporabite tudi spreje za impregnacijo, saj boste tako še bolje zaščitili čevlje pred vdorom vode. Najbolj toplo vam bo v čevljih s podlogo iz naravnih materialov, kot je denimo ovčje krzno, saj se vaše noge ne bodo potile. Podplati naj kompaktni, profil pa debel, saj se boste tako izognili nepotrebnim zdrsom.

Moški zimski gležnarji - modni slog za vsak dan

Vaša zimska obutev pa je lahko tudi nadvse modna hkrati. Večina moških najraje posega po podloženih moških gležnarjih, ki se vsestranska obutev za vsak dan. Lahko izbirate med bolj elegantnim ali pa športnimi moškimi gležnarji, s katerimi boste dopolnili svoj videz. Primerni so tako za sprehode in aktivnosti v naravi, nosite jih lahko tudi v službi, obujete pa jih lahko tudi za na sneg, po smučanju. Izbirate lahko med različnimi slogi in tudi blagovnimi znamkami, izberite pa takšen par gležnarjev za moške, ki jih boste lahko kar najbolje ponosili in bodo dopolnjevali vaš slog.

Udobni moški zimski škornji - najboljša rešitev za delo in prosti čas

Čeprav je na tržišču pestra izbira najrazličnejših moških zimskih škornjev, pa izbira takšnih, ki vam bodo zagotavljali udobje, ni kar samoumevna. Pri pomerjanju škornjev si tako vzemite dovolj časa in temeljito pomerite svoj novi par zimskih škornjev. Pomembno je, da vas nikjer ne tiščijo ali stiskajo, saj se bodo v tem primeru vaše ideje o udobnem paru novih zimskih škornjev hitro razblinile. Če nameravate moške zimske škornje vsakodevno nositi in v njih prehoditi daljše razdalje, velja izbrati športni model, s katerimi se lahko odpravite tudi na pohode v naravo. Takšni škornji so velikokrat tudi nepremočljivi in služijo številnim namenom. Sicer pa lahko izberete tudi nekoliko bolj elegantne moške čevlje za zimo, ki pa se bodo odlično podali k vašemu imidžu na delovnem mestu denimo.

Moški zimski škornji - pogosta vprašanja

Kako nositi moške zimske škornje?

Izberite par, ki se najbolje dopolnjuje z vašo preostalo garderobo in ga boste lahko kar najbolje ponosili ob različnih priložnostih, sicer pa premislite kakšen videz želite doseči. Morda se odločite za bolj rockerski imidž, prisegate na športen videz, nemara se najbolje počutite v elegantni moški obleki, zagotovo boste našli par moških zimskih škornjev, ki bo ustrezal prav vam.

Katere moške zimske škornje izbrati?

Na voljo so različni modeli in različne blagovne znamke. Izbira je več kot pestra, odločite se lahko za bolj klasične modele, pa športne, visoke škornje ali pa nizke gležnarje. Pred nakupom se vprašajte, ob kakšnih priložnostih boste predvsem nosili svoje zimske škornje.