100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Izdelki: 189

Moški škornji - udobna rešitev za hladne dni

Skrbno izbrana obutev tudi pri moških doda piko na i celotnemu imidžu. V hladnih in mokrih zimskih mesecih pa je še pomembneje, da izbiri ustrezne obutve namenite dodatno pozornost, saj naj bo ta udobna, lahkotna in topla obenem. Izbira moških zimskih škornjev je precejšnja, izbirate lahko med različnimi barvami, modeli in modnimi znamkami. Lahko se odločite za elegantne gležnarje, večno aktualne piščančke, morda trendovske bulerje, podložene škornje z ovčjim krznom ali pa športne pohodniške čevlje. Najpomembneje je, da se pred nakupom  vprašate, ob kakšnih priložnostih in predvsem kako pogosto nameravate svoj novi par moških zimskih čevljev nositi. V primeru, da iščete moške škornje, ki jih boste nosili vsak dan, izberite trpežne, udobne in tople čevlje. Za usnjene čevlje boste odšteli nekoliko več, a boste s pravo izbiro preskrbljeni več sezon. Usnje je namreč trpežno, udobno, obenem pa ne prepušča vlage. Svoje zimske čevlje za moške boste še dodatno zaščitili s sprejem za impregnacijo, za njihovo dolgo življenjsko dobo pa lahko poskrbite tudi z redno nego, ki je dokaj preprosta. Usnjene čevlje lahko namreč očistite le z vlažno krpo in že bodo kot novi.

Moški zimski čevlji - udobje pri nošenju

Bo že veljalo, da nekateri modeli obutve sicer na prvi pogled izgledajo udobni in lahkotni, a udobje nikakor ni samoumevno. Prepričajte se, da boste izbrali par moških zimskih škornjev, ki vam bo popolnoma prav. V prevelikih moških čevljih lahko namreč tvegate celo zvin gležnja, premajhni pa vas bodo tiščali. Vzemite si torej dovolj časa za pomerjanje čevljev, priporočljivo je celo, da jih pomerite v popoldanskem času, ko bodo vaša stopala že utrujena, saj se boste tako popolnoma prepričali, kakšno velikost zares potrebujete. Če iščete model, ki ga boste lahko kar najbolje kombinirali k svojem imidžu, ne boste zgrešili s klasičnimi črnimi usnjenimi gležnarji, ki lahko odlično dopolnijo eleganten videz, ali pa popestrijo športno različico vašega sloga za prosti čas.

Moški zimski škornji - odlična izbira za aktivnosti na prostem

S pravo izbiro moških zimskih gležnarjev se boste lahko brezskrbno podali tudi na športne aktivnosti. Vendar pa velja nekaj nasvetov, kako izbrati par moških zimskih čevljev, ki vas tudi v izrednih razmerah ne bo pustil na cedilu. Oziroma bolje rečeno z mokrimi stopali. V mokrih in mrzlih mesecih je pomembno, da izberete nepremočljivo obutev in se tako izognete nepotrebnim vnetjem. Obenem pa izberite tudi obutev, v kateri bodo vaša stopala dihala. Najbolj toplo vam bo v čevljih s podlogo iz naravnih materialov, kot je denimo ovčje krzno. Podplati naj kompaktni, profil pa debel, saj se boste tako izognili morebitnim zdrsom.

Moški škornji - pogosta vprašanja

Kako nositi moške škornje?

Izberite takšen model moških zimskih čevljev, ki bo vašo garderobo dopolnjeval in ga boste lahko kar najbolje skombinirali z vašim slogom oblačenja. Če se najbolje počutite v elegantni moški obleki, izberite elegantne enobarvne gležnarje, v primeru, da je vaš videz nekoliko bolj sproščen, izberite pohodniške čevlje, ki jih boste lahko nosili k različnim aktivnostim.

Katere škornje izbrati za eleganten slog?

Na voljo so različni modeli in različne blagovne znamke, k elegantnemu slogu pa se bodo najbolje prilegali enobarvni gležnarji v črni barvi. Moški radi izberejo tudi rjave gležnarje, ki so prav tako zelo nosljiva in preverjena kombinacija, obenem pa idealna izbira za nekoliko bolj sproščen eleganten slog s športnim pridihom.