30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Širina čevlja
Izdelki: 185
Prikaži identifikator verzije

Moški škornji Chelsea - udobje pri nošenju

Nadvse priljubljena obutev, ki jo je mogoče skombinirati praktično k vsemu, so gležnarji. Že nekaj sezon veljajo za popoln hit t.i. Chelsea gležnarji. Nadvse priljubljeni so tako moški kot tudi ženski škornji Chelsea. Gre za dokaj preproste enobarvne gležnarje, ki so popestritev tako nekoliko bolj športnih kot tudi elegantnih modnih kombinacij. Njihovo obuvanje je preprosto, saj imajo običajno na obeh straneh gumico in zavihke, da jih lahko preprosto potegnete prek stopala. Odlično se namreč podajo tako h kavbojkam in srajci, dobro pa izgledajo tudi v bolj sproščeni različici. V spletni ponudbi trgovine Eobutev tako lahko izbirate med različnimi modeli, materiali in barvami škornjev Chelsea, v bogatem naboru pa boste zagotovo našli model, ki bo ustrezal prav vam.

Chelsea škornji - klasičen modni slog za vsakdan

Preden se odločite za nakup se seveda velja vprašati, ob kakšnih priložnostih nameravate nositi moške škornje Chelsea. V primeru, da iščete obutev za popoldansko druženje s prijatelji in sproščen potep po mestu, izberite trendovske čevlje Chelsea. Izbirate lahko med različnimi modeli, morda se odločite za gležnarje v stilu bulerjev z nekoliko debelejšim podplatom in kovinskimi dodatki, lahko se odločite tudi za različico Chelsea gležnarjev iz gume, ki jih boste lahko nosili tudi v dežju. Za poslovne sestanke in priložnosti, ko se morate pokazati v nekoliko bolj umirjeni različici, boste k elegantni obleki najbolje skombinirali nizke moške Chelsea čevlje iz naravnega usnja. Če se odločate za nakup gležnarjev, ki jih želite kar najbolje skombinirati k večini vaše garderobe, nikakor ne boste zgrešili z nakupom Chelsea moških usnjenih gležnarjev v rjavi ali črni barvi. 

Moški škornji Chelsea - popoln klasičen slog

Preden se odločite za nakup škornjev Chelsea, posvetite dovolj pozornosti velikosti. Izberite namreč velikost obutve, ki vam bo popolnoma ustrezala. V prevelikih čevljih vam lahko namreč noga zdrsne in lahko pride do zvinov ali poškodb, premajhni čevlji pa vas bodo tiščali, kar lahko privede do nastanka neljubih žuljev in otiščancev. Pred nakupom tako preverite tabelo velikosti in ustrezno izmerite dolžino vašega stopala. Če se navdušujete nad nekoliko bolj klasičnim slogom oblačenja, bodo škornji Chelsea kot nalašč za vas. S pravo izbiro boste namreč svojemu slogu dodali kanček prefinjenosti. Prava izbira so gležnarji Chelsea iz naravnega usnja. Zanje boste sicer morali odšteti nekoliko več, a zaradi klasičnih modelov so naložba za daljše časovno obdobje. Usnje pa ima poleg trpežnosti tudi številne druge prednosti. Je udobno za nošenje, zračno in obenem preprosto za vzdrževanje. V usnjenih čevljih pa ste obenem lahko prepričani, da vaša stopala nikoli ne bodo mokra, saj so nepremočljivi.

Moški usnjeni Chelsea škornji - pogosta vprašanja

Kakšne moške Chelsea škornje izbrati?

Lahko se odločite za nevpadljive modele, ki se bodo podali k elegantnim moškim oblekam in poslovnemu videzu. V teh primerih izberite usnjene Chelsea gležnarje. Če pa si želite svoj videz nekoliko popestriti, izberite trendovske gležnarje s kovinskimi dodatki, ki spominjajo na bulerje. Obenem boste poskrbeli za odlično popestritev modnega sloga in svojemu videzu dodali nekaj rockerskega pridiha.

Katero barvo moških Chelsea gležnarjev izbrati, da jih bo mogoče obuti k skoraj vsemu?

Preden se odločite za nakup se morate seveda vprašati, h katerim kombinacijam boste nosili svoje nove gležnarje Chelsea. Izberite takšne, ki se bodo kar najbolje ujemali z vašo preostalo garderobo. Za najbolj preverjeno izbiro sicer velja črna, a nadvse trendovska je tudi konjak rjava, s katero nikakor ne boste zgrešili.