30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Velikost
Barva
Cena
Znamka 1
Tip izdelka
Material Oblačila
Šport
Izdelki: 87
Prikaži identifikator verzije

Čevlji Salewa - modna znamka iz osrčja Dolomitov

Salewa je prepoznavna modna znamka zunanje obutve in opreme, ki je znana po visokokakovostnih in trpežnih izdelkih. Podjetje ima sedež v osrčju južnotirolskih Dolomitov, gorovja v severovzhodnem delu Italije, ki je znano po razgibanem terenu in aktivnostih na prostem. Ta lokacija Salewi omogoča, da črpa navdih iz naravnega okolja in testira svoje izdelke v nekaterih najzahtevnejših pogojih.

Čevlji Salewa so zasnovani z mislijo na ljubitelje aktivnosti na prostem in so narejeni tako, da prenesejo najtežje pogoje. Ponujajo široko paleto čevljev za različne aktivnosti, kot so pohodništvo, plezanje in pohodništvo. Čevlji so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so oblikovani tako, da nudijo oporo, stabilnost in zaščito stopala. Modna znamka Salewa uporablja napredne tehnologije in materiale, kot so podplati Vibram, za ustvarjanje izdelkov, ki so lahki, trpežni in udobni. Čevlji Salewa niso le funkcionalni, ampak tudi elegantni, zaradi česar so popolni tako za avanture na prostem kot za vsakodnevno uporabo. S svojo osredotočenostjo na kakovost, vzdržljivost in funkcionalnost je Salewa zaupanja vredna evropska modna znamka med navdušenci nad aktivnostmi na prostem in iskalci pustolovščin.

Gorski čevlji Salewa - izrazite svoj temperament na poti

Modna znamka Salewa je zaslovela prav zaradi svojih visokokakovostnih in trpežnih izdelkov. Ko gre za gorske čevlje, Salewa ponuja široko paleto možnosti, ki so popolne za izražanje vaše osebnosti na poti. Gorski čevlji Salewa so zasnovani tako, da zagotavljajo podporo, stabilnost in zaščito vaših nog, hkrati pa vam omogočajo, da izrazite svoj individualni slog. Gorski čevlji Salewa so izdelani iz visokokakovostnih materialov in zasnovani tako, da prenesejo najtežje pogoje. Modna znamka Salewa se ponaša z uporabo številnih naprednih tehnologij, kot so podplati Vibram, podloga Gore-Tex in sistem 3F, ki omogočajo maksimalno podporo, stabilnost in zaščito vaših stopal. Gorski čevlji Salewa so na voljo v različnih barvah in vzorcih, kar vam omogoča, da izrazite svoj edinstven stil in temperament na poti. Ne glede na to, ali iščete klasične pohodniške čevlje nevtralne barve ali nekaj z drznim, edinstvenim dizajnom, Salewa ima obutev, ki bo ustrezala vašim potrebam in stilu. Enako velja tudi če so vam potrebni treking čevlji Salewa ali zimski škornji Salewa. Ne glede na to, ali so vam potrebni moški čevlji Salewa ali ženski čevlji Salewa, z gorskimi čevlji Salewa ste lahko prepričani, da boste imeli udobno in varno izkušnjo na poti, hkrati pa boste izražali svoj osebni stil.

Zimski škornji Salewa - nemška natančnost in italijanski temperament

Zimski škornji Salewa so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so oblikovani tako, da prenesejo najtežje pogoje, ki jih lahko odkrijete sredi zimske sezone. Italijanska dediščina modne znamke Salewa se odraža v dizajnu škornjev, ki so znani po elegantnem in prefinjenem videzu. Nemška natančnost se odraža v zavezanosti modne znamke Salewa naprednim tehnologijam, ki zagotavljajo, da zimski škornji Salewa niso le elegantni, ampak nudijo tudi maksimalno zaščito in udobje v hladnih vremenskih razmerah. Z zimskimi škornji Salewa ste lahko prepričani, da boste imeli udobno in varno izkušnjo v zimski sezoni, hkrati pa boste izražali svoj osebni stil. videz dopolnite tudi z ostalimi Salewa izdelki kot je denimo nahrbtnik Salewa.

Čevlji Salewa – pogosto zastavljena vprašanja:

Salewa - kakšno podjetje je to?

Salewa je evropska modna znamka, ki je specializirana za zagotavljanje visokokakovostnih in trpežnih izdelkov za ljubitelje narave. Podjetje Salewa, ustanovljeno leta 1935 v Bolzanu v Italiji, je znano po svoji osredotočenosti na kakovost, vzdržljivost in funkcionalnost, kar se odraža v vseh njenih izdelkih. Sedež podjetja je v osrčju Dolomitov, gorovja v severovzhodnem delu Italije, ki je navdih in poligon za testiranje izdelkov.

Kje kupiti čevlje Salewa?

Eobutev.si ponuja široko paleto čevljev Salewa, med katerimi lahko izbirate, vključno z gorskimi čevlji, zimskimi škornji in ostalimi modnimi pari obutve, kar bo močno olajšalo iskanje popolnega para za vaše potrebe. Eobutev.si je uporabniku prijazna, saj enostavno lahko filtrirate po velikosti, barvi in slogu, kar dodatno olajša iskanje popolnega para.