100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Izdelki: 6.513

Kape s šiltom – modna rešitev za poletje

Sončna krema, sončne očale in kapa s šiltom so praktično obvezna poletna oprema. Toda kapa s šiltom je lahko veliko več kot samo preprosta zaščita pred soncem. Z ustrezno izbiro lahko poskrbite, da bo hkrati modni dodatek, ki bo dopolnil vaš celoten stil. Izbirate lahko med pestro izbiro kap s šiltom, ki so različnih stilov, barv, da so unikatne pa poskrbijo tudi nepogrešljivi napisi. Moško kapo s šiltom lahko izberete, da s humornim pripisom pokažete svojo vedro naravo ali razkažete svojo najljubšo modno znamko – pa naj bo to Hugo Boss, Calvin Klein, Adidas ali Puma. Da zaščite pred soncem ne zamenjate za potno glavo, pa poskrbite s kakovostnim materialom. Najboljša izbira bo zagotovo kapa s šiltom, ki je iz 100 % bombaža. Ta je mehek in trpežen, poskrbel pa bo tudi, da vam bo udobno in boste pozabili, da kapo sploh nosite. Kape s šiltom so poleg tega odlična izbira še zaradi njihove prilagodljivosti – ni se potrebno bati, da bo prevelika ali pretesna za vašo glavo, saj jo lahko v le nekaj sekundah prilagodite svoji glavi.

Moška zimska kapa – popolna rešitev za aktivne ljudi

Za aktivne ljudi zna biti zima naporna, saj želijo uživati na svežem zraku, ampak jih ovira mraz. Z moško zimsko kapo se lahko ogrejete, hkrati pa dopolnite vaš stil. Če ste težko zaprti za štirimi stenami in kljubujete tudi največjemu mrazu, bo za vas zagotovo primerna izbira volnena moška kapa. Na voljo jih imate v veliko barvah in stilih, če ste v dvomu, pa ne morete zgrešiti s preprosto črno moško kapo. Ta bo ustrezala vsakemu stilu, zato jo lahko nosite ne glede na to, kam se odpravljate. Ste med ljudmi, ki ne nosijo pogosto kap, ker menijo, da jim ne pristajajo? Potem je zelo verjetno, da ste prehitro obupali. Za vsakega se namreč najde popolna moška kapa. Pobrskajte po raznoliki izbiri barv, vzorcev in stilov in izberite moško kapo, ki bo dopolnila tako vašo osebnost kot vaš stil.

Moške kape – izvirni pokazatelj vašega stila

Moška kapa je kos garderobe, ki je nepogrešljiv predvsem zaradi njihove koristnosti in univerzalnosti – poleti jih potrebujemo za zaščito pred soncem, pozimi pa za zaščito pred mrazom. Toda njihova prisotnost v vaši omari ni pomembna samo zaradi njihove uporabne funkcije. Moške kape že od nekdaj izražajo in dopolnjujejo vsak celoten stil. Vsi najbolj unikatni in nepozabni stili vplivnežev in zgodovinskih slavnih oseb vsebujejo popolno moško kapo. Samo tako se resnično vtisnejo v spomin. Raziščite pestro ponudbo moških kap, ter najdite takšno, ki bo perfektno odražala vašo osebnost in smisel za modo. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami, vzorci in blagovnimi znamkami, v bogati ponudbi pa boste zagotovo našli takšno, ki ustreza tudi vam. Na voljo so različni modeli, primerni prav za vse generacije, okuse in modne sloge, izbirali pa boste lahko med klasikami, univerzalnimi modeli in nekoliko bolj drznimi trendovskimi kosi.

Kape – pogosta vprašanja

Kako nositi moško zimsko kapo?

Najpomembneje je, da izberete pravo kapo, ki vas ne bo tiščala ali vam lezla z glave. Moške zimske kape so edinstven modni dodatek, toda v prvi vrsti skrbijo tudi za to, da vam je toplo. Zato si jo poveznite preko ušes, si popravite pričesko in poskrbite, da boste izgledali dobro in se tudi počutili dobro.

Kako oprati kapo s šiltom?

Če želite, da vaša najljubša kapa s šiltom z vami ostane nekaj časa, morate za njo primerno skrbeti. Večina tovrstnih kap se lahko pere v pralnem stroju, toda pozorni bodite na material, iz katerega je narejena in po potrebi prilagodite pralne nastavitve. Kapi s šiltom nato pustite, da se posuši na naraven način, na zraku.