30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Vrsta zapenjanja
Izdelki: 7.553
Prikaži identifikator verzije

Superge  - "must have" kos v garderobi vsake modne navdušenke

Superge pravzaprav sodijo med najbolj podcenjene kose v ženski garderobi, saj jim damo pravo priložnost le ob športnih dogodkih, a še zdaleč ni nujno, da je tako. Prišla je doba superg in naj vas ne preseneti, če boste opazile, da tudi influencerke obleke, kratka krila in celo kopalke kombinirajo s športnimi čevlji. Gre enostavno za kos, s katerim ne morete zgrešiti, pa najsi gre za dovršen modni videz ali pa udobje. A pred nakupom se morate prepričati, da si zares privoščite ženske superge, ki vam bodo nudile udobje, kot ga pričakujete. Najpomembneje je, da preverite, iz kakšnega materiala so čevlji, saj si boste s tem prihranile marsikatero skrb. V primeru, da nameravate v svojih supergah prehoditi kar precejšnjo kilometrino, izberite materiale, ki dihajo. V nasprotnem primeru se bodo vaše noge potile in občutek med nošenjem bo vse prej kot prijeten. 

Bele ženske superge - klasična izbira, ki se ujema z vsako kombinacijo

Ko se že odločate za nakup novega para ženskih superg, pa velja premisliti, k čemu boste svoje superge kombinirali. Ženske bele superge načeloma veljajo za zelo priljubljene med ženskimi čevlji, saj se bodo odlično ujemale prav z vsemi barvnimi odtenki vaše garderobe in vašemu videzu dale piko na i v športno-elegantnem pridihu. Če si drznete bolj izstopati, izberite ženske športne čevlje z dodatki v različnih barvah, kot je recimo zlata, srebrna ali rožnata in vaš videz bo zasijal v še bolj elegantni preobleki. Izbira je pestra, odločite se lahko za različne modele, materiale ali sloge, ki se bodo ujemali z vašo garderobo.

Črne superge - udobna rešitev k hlačam ali obleki 

Morda pa izberete črne superge. Kakorkoli tudi v tem primeru gre za preverjeno kombinacijo. Tudi superge v črni so med nežnejšim spolom nadvse priljubljena izbira, prav tako zaradi njihove nosljivosti. Morda svoj videz dopolnite s črnimi ženskimi supergami z debelim podplatom v slogu 90-ih, ali pa izberete hit letošnje sezone, črne superge, ki spominjajo na nogavico, izbira je vaša. Kot pri belih, sicer tudi za črne superge velja, da boste z nakupom enega para zagotovo preskrbljeni dlje časa, saj ga boste lahko ponosili pravzaprav k vsemu. Črni ženski športni čevlji so namreč izredno nosljivi, saj je črno barvo mogoče kombinirati k vsemu, celo k obleki. In še tole, s športnimi čevlji boste svoj videz dopolnile in popestrile, s to potezo pa zagotovo pritegnile pozornost, kjerkoli se boste pojavile.

Črne ženske superge - pogosto zastavljena vprašanja

Kako nositi ženske superge?

Nagledale ste si svoj priljubljen par, izbrale svojo številko, odločate se za nakup, a nekaj vas zadržuje. S to dilemo se srečuje marsikatera izmed vas, a odgovor je zelo preprost. Le nebo je meja, dajte si duška, saj ste zagotovo že ugotovile, da današnja moda nima več veliko opraviti s pravili, smernicami in merili, ki so veljala nekoč. Poigrajte se s kombinacijami in dajte svoji ustvarjalnosti prosto pot, celoten videz pa nadgradite z novim parom superg in navdušene boste.

Kako izbrati ustrezno številko superg?

Izbira prave številke se zdi na prvi pogled otročje lahka, a v resnici ni tako, saj premajhni čevlji vplivajo na obdobje uporabe in nenazadnje tudi na naše počutje. Preveliki čevlji bodo naše noge izpostavili poškodbam, premajhni pa jo lahko celo deformirajo. Različni proizvajalci pogosto uporabljajo lastne velikosti, zato si velja pred nakupom natančno ogledati tabelo velikosti in svoje stopalo ustrezno izmeriti.