100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Vrsta zapenjanja
Izdelki: 1.269

Gležnjarji – udobje za najmlajše

Iskanje najboljših čevljev za naše najmlajše nemalokrat povzroča težave. Med najprimernejšimi možnostmi so zagotovo otroški gležnjarji, ki bodo poskrbeli, da jih bodo na dogodivščinah spremljali udobni čevlji. Stilski dekliški gležnjarji bodo noge vašega malčka cel dan ogrevali, ne glede na vreme. Deklice jih lahko nosijo tako v šolo kot v naravo. Med pestro izbiro dekliških gležnjarjev lahko najdete takega, ki bo ustrezal še najbolj izbirčni deklici: na voljo so različne barve, vzorci, stili, nekateri vsebujejo celo like iz njihovih najljubših risank. Podplati iz visokokakovostne sintetike bodo poskrbeli, da vašemu otroku ob tekanju ne bo zdrsnilo. Da se ne poškodujejo je sicer pomembno tudi, da izberete gležnjarje prave velikosti. Včasih se nam morda zdi, da otroci rastejo tako hitro, da je nabava kakovostnih gležnjarjev zapravljanje denarja. Toda gre za naložbo, ki se splača, saj se lahko samo tako prepričamo, da je našemu otroku udobno, da je čevlji ne tiščijo ali ji ne padajo z nog. Splača se torej odšteti nekaj dodatnih eurov, ki bodo poskrbeli, da je našemu otroku udobno in prijetno, med široko paleto modnih gležnjarjev pa bo zagotovo našla nekaj, kar bo z veseljem nosila.

Otroški gležnjarji – praktična rešitev za vašega malčka

Usnjeni in udobni gležnjarji so topli in iz naravnih materialov. Izbirate lahko med takimi, ki imajo vezalke ali takimi z zapenjanjem na ježka. Pogosta izbira pri dekliških gležnjarjih je tudi kombinacija obojega, saj bodo vezalke omogočale tesno prileganje, medtem ko je za sezuvanje in obuvanje dovolj samo zapenjanje na ježka. To bo omogočalo, da se vaši malčki obujejo in sezujejo v le nekaj sekundah. Za dodatno udobje lahko poskrbite, da izberete gležnjarje iz usnja. Ti so hkrati bolj trpežni, omogočajo pa še dodatno lahkotnost na vsakem koraku vaše deklice. Izbirate lahko med modnimi supergami, škornji, zimskimi škornji … Pri čemer so ključni faktor seveda aktualne temperature. Najboljša izbira za mrzle dni so brezdvomno škornji za deklice, ki bodo s kakovostnimi materiali poskrbeli, da bodo noge vaših malčkov dihale, medtem ko jih ogrevajo.

Otroški škornji – pestra ponudba obutve na Eobutev.si

Na Eobutev.si lahko najdete raznoliko paleto otroških čevljev. Med najbolj priljubljenimi so brezdvomno otroški škornji, ki so popolni za vragolije v snegu. Topli otroški škornji so za naše malčke ključni, saj se naša mlajša generacija veliko raje poigra v snegu kot odrasli, ki imajo škornje pogosto raje kot odličen modni dodatek. Ko pomladi zasijejo prvi topli sončni žarki pa ne pozabite na superge. Med klasičnimi otroškimi gležnjarji so priznane blagovne znamke kot Nike in Tommy Hilfiger. Če ima vaša deklica raje gležnjarje z razigranimi vzorci, bodo zanjo medtem popolni čevlji znanih znamk Big star in Geox.

Gležnjarji – pogosta vprašanja

Kakšne čevlje izbrati za deklico?

Pred nakupom razmislite, kam bo vaša deklica najpogosteje nosila izbrane čevlje. Če iščete primerno obutev za vsakdan, so med vašimi najboljšimi možnostmi usnjeni gležnjarji, ki so lahkotni in zračni, da bodo vaši deklici omogočali največjo mero udobja. Hkrati so tudi trpežni, zato ni potrebnih skrbi, da jih bo izrabila, preden jih preraste.

Kakšne gležnjarje izbrati za deklico za jesen?

Ko se otroci podajo nazaj v šolo, je zagotovo ena izmed ključnih opravkov nakup čevljev, da jim zagotovite primerno obuvalo. Jeseni jim lahko razvadite z novimi gležnjarji, katerih široka izbira vas čaka na Eobutev.si, zato da lahko izberete takšne, ki jih bo vaša deklica nosila z veseljem.