30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Tip izdelka
Podloga
Izdelki: 3.057
Prikaži identifikator verzije

Škornji za deklice - udobje pri nošenju

V hladnih in mokrih mesecih je še posebej pomembno, da so naša stopala na suhem in toplem, enako pa velja tudi pri izbiri športne obutve za naše najmlajše. Z ustrezno obutvijo lahko namreč poskrbimo, da bodo naši mali nadebudneži uživali v zimskih radostih, ne da bi nas pri tem skrbeli, da bodo zaradi mokrih stopal staknili prehlad ali celo katerega izmed vnetij. Prav zato je še posebej pomembno, da izberemo obutev, ki bo otrokom povsem ustrezala. Na izbiro je veliko dekliških zimskih škornjev, pred nakupom pa preverite, da bo obutev popolnoma ustrezala vašemu otroku in da se bo v njej dobro počutil. Najpomembneje je, da izberete pravo številko dekliških zimskih škornjev, saj boste le tako poskrbeli, da bo vaši deklici v njih udobno. V primeru, da boste namreč izbrali premajhne škornje, ki bodo vašega otroka tiščali, jih ne bo hotel nositi, če pa boste kupili prevelike, pa lahko pride tudi do zvinov gležnja ali poškodb. 

Dekliški škornji - popolna obutev za zimo

Nadvse pomembno je, da pred nakupom zimskih škornjev preverite profil obutve, ki naj bo debelejši in močno profiliran, saj boste le tako pomagali preprečiti padce vašega malčka. Pred nakupom pa se vprašajte tudi, kako pogosto in predvsem ob katerih priložnostih namerava vaš otrok nositi nove zimske otroške škornje. V primeru, da iščete obutev, v kateri bo preživel več časa, izberite kvalitetno obutev, v kateri bo poskrbljeno tudi za ustrezen razvoj otrokovega narta, ter podporo in zaščito. Če iščete model zimskih škornjev za deklice za vsakdan in se boste hkrati v njih odpravili tudi na izlet, velja izbrati nekoliko višje modele pohodniških čevljev, ki obenem nudijo zadostno mero zaščite in opore otroškemu stopalu, vaš otrok pa lahko medtem brezskrbno uživa pri igri.

Otroški škornji - udobje in toplota

Nadvse pomembno je, da so otroška stopala pozimi suha in na toplem. Nikakor ne boste zgrešili z nakupom dekliških zimskih škornjev s podlogo iz ovčjega krzna, saj pri zagotavljanju toplote prednjačijo pred drugimi zimskimi škornji za deklice. Stopala bodo suha, a lahkotna in zračna, kar je velika prednost naravnih materialov. Obenem je zelo pomembno tudi, da izberete nepremočljivo obutev, saj bodo otroška stopala le tako na suhem tudi ob najbolj muhastem vremenu. Izbira otroških škornjev in škornjev za mlade je precejšnja, na voljo je veliko modelov, barv in blagovnih znamk obutve. Morda za svojega otroka izberete par klasičnih piščančkov za zimo, priljubljene Uggice, ali pa gumijaste podložene škornje, izbirate lahko med čevlji za mala in nekoliko večja stopala. Nikakor ne boste zgrešili tudi z nakupom obutve priznanih blagovnih znamk, saj predstavljajo preverjeno kakovost in tehnologijo, ki so jo skozi leta razvijali strokovnjaki za popolno udobje stopal vašega otroka.

Toplotno izolirani škornji za deklice - pogosta vprašanja

Kakšne škornje izbrati za deklico?

Nakup ustrezne obutve je naložba za daljše časovno obdobje, zato poskrbite, da boste izbrali zimske škornje za deklico, ki bodo udobni, topli, trpežni, hkrati pa bodo služili več namenom. Nikakor ne boste zgrešili z nakupom dekliških škornjev v črni ali rjavi barvi, saj boste lahko te odtenke najbolje kombinirali z garderobo vaše deklice.

Kakšne otroške škornje obuti k džinsu?

Džins je eden tistih materialov, ki ga poleg izredne nosljivosti odlikuje tudi neskončna možnost kombinacij z obutvijo. K džinsu se tako odlično prilegajo enobarvni zimski dekliški škornji, tudi pohodniški škornji, pa tudi pisani gumijasti škornji z motivi najljubših junakinj vaše deklice.