100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Izdelki: 1.705

Fantovski zimski gležnjarji – na kaj paziti pri izbiri zimskih škornjev?

Naši najmlajši potrebujejo med zimo dobro obutev, da se lahko pozabavajo v snegu, brez da jih zazebe v noge. Fantovski zimski gležnjarji so udobna izbira, ki bo vašega malčka zagotovo ogrevala, ne glede na vreme in pustolovščine, na katere se podaja. Na voljo imate pestro izbiro različnih modelov gležnjarjev, ki jih lahko brez problema najdete v najljubši barvi vašega otroka. Izbirate lahko med takimi, ki imajo vezalke ali takimi z zapenjanjem na ježka. Pogosta izbira pri fantovskih gležnjarjih je tudi kombinacija obojega, saj bodo vezalke omogočale tesno prileganje, medtem ko je za sezuvanje in obuvanje dovolj samo zapenjanje na ježka. To bo omogočalo, da se vaši malčki obujejo in sezujejo v le nekaj sekundah. Čevlje nakupujte glede na sezono, saj otroci zelo hitro rastejo. Najboljša izbira za mrzle dni so brezdvomno škornji za fante, ki bodo s kakovostnimi materiali poskrbeli, da bodo noge vaših malčkov dihale, medtem ko jih ogrevajo. Če vašega fanta rado hitro zazebe, pa lahko izberete par gležnjarjev, ki je še dodatno podložen

Fantovski jesenski in zimski škornji – udobni in varni modeli za zdravje vašega malčka

Zdravje naših najmlajših mora biti na prvem mestu. Odlična izbira za zdravje in udobje vašega malčka so usnjeni fantovski jesenski ali zimski gležnjarji, ki so dodatno trpežni in udobni, z lahkotnostjo pa bodo poskrbeli, da ga ne ovirajo med plezanjem, tekanjem in drugimi aktivnostmi, saj se mu noga zagotovo ne bo potila. Ob nakupu fantovskih gležnjarjev je pomembno tudi, da izberete pravo velikost, četudi se morda bojite, da jih bodo hitro prerasli. Če mu bodo gležnjarji preveliki, mu lahko spodrsne, če ga tiščijo, pa lahko pride do žuljev. Pomagajte si z merilnikom ali otroku obrišite stopalo in ga nato natančno izmerite, da ne tvegate kakšnih poškodb. Prav tako se ne bojte investirati v kakovostne čevlje, kot so usnjeni gležnjarji, saj je udobje in varnost naših najmlajših prioriteta.

Gležnjarji za fante – najdite pravi model preverjenih proizvajalcev

Na Eobutev.si imate na voljo širok nabor fantovskih gležnjarjev. Izberete lahko nekaj kakovostnega in zanesljivega kot so gležnjarji blagovnih znamk Nike in Tommy Hilfiger. Če iščete kaj bolj razigranega in živahnega, se lahko medtem odločite za gležnjarje z liki iz najljubših iger vaših otrok znamke Geox. Posebno pestrost bodo prinesli tudi čevlji priljubljenih proizvajalcev Dudino in Converse. Ob tem je seveda pomembno udobje vaših otrok, toda hkrati ne pozabite, da je ključno tudi najti nekaj takega, kar bo všeč vašemu otroku. Samo tako ga boste prepričali, da gležnjarje redno in z veseljem nosi.

Gležnjarji za fante – pogosta vprašanja

Fantovski gležnjarji – na kaj biti pozoren?

Pri izbiri fantovskih gležnjarjev bodite pozorni, da kupite takšne, ki omogočajo vrsto zapenjanja, ki ustreza vašemu otroku. Če ima običajno veliko energije, je pomembno tudi, da izberete gležnjarje s podplatom iz visokokakovostnih materialov, ki bo poskrbel, da se vašemu malčku med igro ne spodrsne.

Kateri model škornjev za fanta se splača kupiti?

Preden se odločite za nakup, pomislite, kam bo vaš otrok najpogosteje nosil izbrane čevlje. Modelov fantovskih gležnjarjev je namreč ogromno, zagotovo se najde vsaj en za vsako priložnost. Če iščete primerno obutev za vsakdan, so med vašimi najboljšimi možnostmi usnjeni gležnjarji, ki so lahkotni in zračni, da bodo vašemu malčku omogočali največjo mero udobja.