100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti

O NAŠEM PODJETJU

Spletna trgovina eobutev.si je na slovenskem trgu debitiralo leta 2021. Kupci spletno trgovino cenijo predvsem zaradi hitrih dobav, brezplačnih vračil in široke palete vrhunskih izdelkov od več kot 500 preverjenih blagovnih znamk. Nakupovanje na eobutev.si je preprosto in popolnoma varno - ponudba namreč vključuje samo originalne izdelke uradnih proizvajalcev in dobaviteljev.

 

Kakovost zagotavljajo dolgoletne izkušnje - eobutev.si je slovenska različica enega največjih in najbolj cenjenih podjetij za internetno poslovanje na Poljskem. Več kot 20-letna prisotnost na poljskem trgu nam je omogočila razviti vodilni položaj v spletni prodaji obutve na trgu Srednje in Vzhodne Evrope ter tako tudi vzpodbudila širitev poslovanja na več kot ducat tujih trgih.

 

eobutev.si omogoča dostop do popularnih in priljubljenih blagovnih znamk, vključno z Adidas, Nike, Alpina, Reply, Liu Jo, Tommy Hilfiger ali Guess in tudi do izbrane ponudbe ekskluzivnih zasebnih znamk, kot so npr. Creole, Eva Minge, Eva Longoria Rage Age, Togoshi, Sergio Bardi in Quazi.

 

Skupaj z obsežno izbiro gredo zraven še lahko, hitro dostopni načini plačila - npr. s kreditno kartico. Pri vsaki stopnji nakupovanja lahko stranke brezskrbno računajo na uslužbence Kontaktnega centra za pomoč strankam. Naši svetovalci govorijo v vašem jeziku, zato vam bodo zagotovo pomagali odpravili vse najmanjše dvome in odgovorili na vsa vprašanja o določenih izdelkih.

 

Najdete nas na družbenih omrežjih - obiščite našo Facebook stran in Instagram profil.