100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Vrsta zapenjanja
Izdelki: 970
Prikaži identifikator verzije

Škornji čez koleno - eleganten videz za vsakdan in za službo 

Škornji veljajo med ženskami za zelo priljubljeno obutev. Ne le da so udobni in nadvse nosljivi, tudi skombinirati jih je mogoče pravzaprav s čimerkoli. In kar je še najbolje, njihov rok trajanja je neomejen. Ženski škornji namreč nikoli ne bodo "iz mode". Kar zazrite se v svojo omaro in poglejte tiste jahalne škornje, ki vam tako zvesto služijo že vrsto let. Še pomnite, kdaj ste jih kupile? No, prav zato je nakup škornjev tudi investicija za daljše obdobje, ki pa se izplača. S pravo izbiro škornjev boste namreč vedno urejene. 

Žametni visoki škornji - kako najti navdihujoč stil

Ženski visoki škornji veljajo za preverjeno izbiro, če želite svoj videz popestriti z mušketirskim imidžem. S pravo izbiro boste namreč zagotovo pritegnile pozornost. Sicer pa pustite domišljiji prosto pot in se poigrajte z različnimi kombinacijami, ki so se vam prej zdele še tako nemogoče. Če se odločate za svoj par visokih žametnih škornjev, pa vendarle velja nekaj napotkov. Nakup škornjev je običajno precejšnja investicija, zato izberite takšne, ki jih boste lahko kar največkrat obule. S škornji v črni ali rjavi barvi nikakor ne boste zgrešile. Lahko se odločite za nekoliko bolj vpadljive modele z dodatki kot so verige ali zakovice, morda se odločite za živahne barve. S parom žametnih visokih škornjev lahko dopolnite svoj eleganten videz, ali pa bodo pika na i sproščenemu imidžu za popoldansko druženje s prijateljicami. Najpomembneje je, da izberete takšen par, v katerem se dobro počutite, saj boste le tako izžarevale samozavest. 

Visoki škornji - kakšen model skombinirati k oblekam

Letos so še posebej v modi visoki škornji, ki segajo čez koleno vse do stegen in spominjajo na mušketirske. Tudi visoke ženske škornje je mogoče kombinirati na najrazličnejše načine, odlično se ujemajo s kratko obleko, elegantnim krilom, zgrešile pa ne boste niti, če jih skombinirate k džinsu. Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami ženskih visokih škornjev, a se pred nakupom vendarle vprašajte, kako pogosto jih nameravate nositi. Eleganten videz boste odlično dopolnile z usnjenimi visokimi škornji, ki so udobni, nepremočljivi in topli obenem, kar vam bo v zimskih mesecih prišlo še kako prav. Za zimske razmere so visoke pete manj priporočljive predvsem zaradi morebitnih zdrsov in padcev. Sicer pa boste v široki ponudbi raznovrstnih ženskih škornjev zagotovo našle tudi par zase. Odločite se lahko tudi za nadvse trendovske škornje čez koleno z debelim podplatom, v katerih vam bo udobno, obenem pa vas bo tudi ob slabšem vremenu kompakten profil varoval pred padci.

Visoki škornji - pogosta vprašanja

Kako nositi ženske visoke škornje?

Čeprav recepta ni, pa vendarle velja le nekaj napotkov. Najpomembneje je seveda, da se v škornjih dobro počutite in prisluhnete svojim željam ter pustite prosto pot svojemu slogu oblačenja. Sicer pa velja, da naj bi ženske nizke in drobne rasti izbirale škornje z nekoliko višjim podplatom in peto, saj jih optično povišajo. Nižje ženske z nekoliko močnejšo postavo pa naj bi se izogibale izbiri škornjev z ravnim podplatom, saj bodo v njih noge izgledale krajše in širše.

H katerim stilskim kombinacijam obuti ženske visoke škornje?

Športno-eleganten videz suknjiča in srajce lahko s škornji še popestrite, navdušili boste tudi v kratki obleki, kombinaciji krila ali kratkih hlač, zgrešili pa ne boste niti z ozkimi hlačami, ki jih zatlačite v škornje ter na tak način poudarite svojo postavo. Če ste visoke in drobne rasti in želite svojo višino še poudariti, izberite visoke škornje s peto.