100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Vrsta zapenjanja
Izdelki: 5.716
Prikaži identifikator verzije

Ženski gležnarji Chelsea - elegantna klasika za vsako žensko

Letošnji hit ženske obutve so zagotovo gležnarji Chelsea, priljubljeni čevlji, ki smo jih v nešteto barvah, kombinacijah in oblikah videli že tolikokrat, a nas vedno znova pritegnejo. Rade jih imajo zvezdnice, še raje spletne vplivnice, pravzaprav so univerzalna obutev, ki jo je mogoče obuti pravzaprav k čemerkoli in kadarkoli. Gležnarji Chelsea so dokaj preprosti, njihov izgled pa je lahko dobrodošla popestritev športnega ali elegantnega videza. Časi, ko ste morale k elegantni ženski obleki obvezno obuti salonarje s peto, so mimo. Napočila je doba ženskih Chelsea škornjev. Izbira je precejšnja, nikakor pa ne boste zgrešili z nakupom usnjenih Chelsea škornjev. Poleg trpežnosti namreč usnje odlikuje udobje in zračnost. Vaša stopala bodo tako suha, saj usnjeni čevlji ohranjajo zračnost ne glede na vaš napor. Poleg tega pa so še nepremočljivi povrhu.

Chelsea gležnarji - izbira za vsakdan

Letos so še posebej v trendu Chelsea gležnarji z debelim podplatom, ki bodo v kombinaciji z usnjeno jakno in kavbojkami poskrbeli za vaš rockerski videz. Sicer pa je mogoče ženske Chelsea gležnarje kombinirati pravzaprav k vsemu. Na izbiro je veliko gležnarjev, odločite pa se lahko za različne barve, modele in materiale. Na izbiro so tudi čevlji priznanih modnih oblikovalcev. Lahko se odločite za lahkotne gležnarje Chelsea iz semiša, ki spominjajo na kavbojske škornje, morda izberete gležnarje Chelsea, ki predstavljajo nekoliko skrajšano različico priljubljenih bulerjev, ali pa se odločite za gležnarje Chelsea iz gume, ki jih boste lahko brezskrbno nosili tudi v dežju. Izbira je vaša, s pravo izbiro ženskih gležnarjev Chelsea pa boste preskrbljeni pravzaprav ob vseh situacijah in ob skorajda vseh vremenskih razmerah. 

Ženski Chelsea gležnarji - popoln sproščen videz za aktivne ženske

Poleg nosljivosti je velika prednost gležnarjev Chelsea za ženske tudi udobje. Pred nakupom se seveda vprašajte, kako pogosto in ob katerih priložnostih nameravate nositi svoje gležnarje Chelsea in temu prilagodite izbiro, predvsem pa poskrbite za svoje udobje. Pred nakupom skrbno preverite dolžino svojega stopala in izberite ustrezno velikost, saj vam bo le v čevljih, ki vam bodo popolnoma ustrezali, tudi dovolj udobno. Sicer pa boste s Chelsea gležnarji vedno dosegli učinek, ki ga želite, najsi gre za eleganten videz, ki ga lahko popestrite z nizkimi črnimi gležnarji Chelsea in kostimom, ali pa sproščen videz v trenirki ali kavbojkah, h katerim dodate le še gležnarje Chelsea in že ste pripravljene na sproščeno popoldansko druženje s prijateljicami.

Usnjeni gležnarji Chelsea - pogosta vprašanja

Katere Chelsea gležnarje izbrati?

V primeru, da iščete elegantne gležnarje Chelsea za ženske, izberite enobarvne nizke gležnarje s peto, ki se tesno prilegajo stopalu, nikakor pa ne boste zgrešili s črno ali rjavo barvo. V primeru, da iščete gležnarje za vsakodnevne aktivnosti, pa velja izbrati trendovske gležnarje z debelim podplatom, morda črne gležnarje s pisanimi dodatki in vzorci, ali pa gležnarje iz semiša, ki se odlično podajo kavbojkam. Pustite domišljiji prosto pot in izberite predvsem tisti model čevljev, v katerih se tudi najbolje počutite.

Katero barvo Chelsea gležnarjev izbrati, da jih bo mogoče obuti k skoraj vsemu?

Seveda je izbira barve Chelsea gležnarjev odvisna od vaše garderobe, a z nakupom gležnarjev v črni barvi ali rjavi ne boste zgrešili. Gležnarji z diskretnimi dodatki v črni barvi so lahko namreč odlična izbira za poslovni sestanek ali pa nekoliko bolj sproščen videz.