30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Širina čevlja
Izdelki: 2.325
Prikaži identifikator verzije

Ženska obutev za prosti čas - odlična dopolnitev sproščenega videza 

Vsaka ženska ima v svoji garderobi več parov čevljev, ki jih spretno kombinira k različnim modnim slogom in obuje ob različnih priložnostih. A časi, ko so bile petke rezervirane samo za elegantno večerjo v dvoje ali pa strog poslovni sestanek, so mimo. Vse bolj popularni postajajo modnženski čevlji, v katerih se je mogoče podati na popoldanski sprehod, nam ni nerodno, če zavijemo v trgovino, hkrati pa jih je mogoče v športno-elegantni različici obuti tudi za v službo. Največkrat ženske v prostem času obujejo prav superge. Superge in ženski športni čevlji nasploh so bili dolga leta zapostavljeni, saj so bili rezervirani le za dogodke športne narave. Še sreča, da danes temu nikakor ni tako. Ženski športni čevlji so odlična izbira prav za vsak dan, saj videz dopolnijo, obenem pa mu dodajo sproščen pridih udobja.

Ženski športni čevlji - superge, tekaški čevlji in drugi modeli

Najpogosteje tako izberemo kar modne ženske superge, ki jih lahko kar najbolje pokombiniramo z večino preostale garderobe. Izbirate lahko med različnimi ženskimi čevlji za prosti čas, vse od nekoliko bolj športnih modelov, do elegantnih belih superg z diskretnimi dodatki, morda se odločite za nekoliko bolj trendovske modele z debelim podplatom, ali pa za športne modele, v katerih se boste lahko brez skrbi odpravile tudi na tek. Izbira je precejšnja, na voljo so različni modeli, barve in blagovne znamke. Pred nakupom pa se velja vprašati, kako pogosto nameravate obuti svoj nov par ženskih čevljev za prosti čas. V primeru, da svojim stopalom iščete nove zveste spremljevalce, se odločite za superge ali druge modne ženske športne čevlje iz naravnih materialov. Usnje odlikuje trpežnost, sicer pa tudi udobje in zračnost. Poskrbele boste, da se noge ne bodo potile, vaš korak pa bo zato lahkotnejši. Nakupa usnjenih ženskih čevljev pa tudi morda kljub nekoliko višjemu cenovnemu razredu ne boste obžalovale tudi zato, ker je nezahtevno za vzdrževanje. 

Ženski čevlji za prosti čas - da boste izstopale iz množice

Splet so preplavile takšne in drugačne podobe vplivnic, ki najrazličnejše superge, športne čevlje in drugo obutev za prosti čas spretno kombinirajo pravzaprav s čimerkoli. Zakaj si tudi ve ne bi privoščile nekaj drznosti in pustile svoji domišljiji prosto pot? Pravilo, da naj bi se ženska obutev za prosti čas ujemala s preostalo garderobo, ali pa vsaj s kakšnim modnim dodatkom, je mimo, zato si lahko pri izbiri svojega novega para čevljev privoščite nekoliko več kreativnosti. Morda izberete superge v pisanih odtenkih, ali pa enobarvne z izstopajočimi vzorci. Lahko se odločite za retro superge, klasičen enobarven par obutve, ali pa izberete nekoliko bolj drzne z živalskim vzorcem. Čevlji dajo pravzaprav piko na i našemu videzu, zato je nadvse pomembno, kakšne izberete in kakšen vtis želite pustiti. 

Ženski čevlji za prosti čas - pogosta vprašanja

Kateri ženski čevlji so trenutno modni?

Že nekaj let se vztrajno vračajo priljubljeni retro modeli, ki so jih v originalni različici nosile še naše mame, sicer pa so še vedno trendovski športni čevlji z debelim podplatom. Letošnje modne trende narekujejo pastelne barve, zato nikakor ne boste zgrešile z lahkotnimi supergami v katerem izmed pastelnih tonov.

Za katere priložnosti lahko obujem ženske čevlje za prosti čas?

Pravzaprav je načinov nošenja ženskih čevljev za prosti čas toliko kot je žensk, vsaka pa ima tisto kombinacijo, v kateri se najbolje počuti. Nikakor se ne ustavite le pri trenirki, ampak spodbudite svojo kreativnost.