100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Izdelki: 30

Čevlji za v vodo – za varno plavanje v naravnih vodah

Čevlji za v vodo so vrsta obuvala, ki se običajno uporablja za dejavnosti, kjer se noge lahko zmočijo. Čevlji za v vodo imajo običajno vrhnji del narejen iz hitrosušečega mrežastega materiala. Spodnji del, torej podplat pa je trd in namenjen preprečevanju ureznin ter odrgnin pri hoji po mokrih in skalnatih podlagah. Nekateri modeli vam omogočajo, da z njimi tudi neovirano plavate in se potapljate, česar s klasičnimi natikači ne morete sproščeno početi. Vaše noge pa so zaščitene pred ostrimi skalami.

Prelepa plaža, bistra voda in bujno obmorsko rastje. Nihče ne želi biti zaskrbljen glede ostrih robov in špičastih prostoživečih živali. Omislite si čevlje za v vodo in varno stopite ter plavajte v naravnih vodah brez kakršnihkoli skrbi. Na počitnicah si res ne smete beliti glavo s takšnimi težavami - bodite sproščeni in zabavajte se.

Ženski čevlji za v vodo – zaščitite svoja občutljiva stopala pred urezninami

Ženske imajo občutljiva senzorična stopala. Za njih skrbijo tekom celega leta, saj želijo biti urejene in se počutiti lahkotno v vsaki situaciji. Poletje je čas tekanja, izletov, aktivnosti in počitnic ob morju. Ne odrecite se prijetnim izkušnjam in ohranite svoja stopala nepoškodovana, lepa in negovana ter se opremite s primernimi ženskimi čevlji za v vodo.

Na spletni trgovini Eobutev imamo pripravljeno izbrano ponudbo ženskih čevljev za v vodo, ki bodo omogočili vam in vašim stopalom, da boste mirno in veselo preživeli počitnice brez spodrsljajev in ureznin. Pa tudi pred morskimi ježki vas bodo varovali. Oblikovani so za različne priložnosti od sprehodov, do aktivnih športov, kot so tek po obali, deskanje in tudi brezskrbno nabiranje morskih spominkov. Moda se je tudi tukaj razvila, zato so modeli privlačni in udobni, primerni tudi za posedanje v baru na plaži.

Čevlji za skalnate obale – nujna oprema za počitnice ob vodi

Čevlji za skalnate obale so v resnici vaši najboljši prijatelji. Kadarkoli se namenite v bližino vode jih ne pozabite vzeti s seboj. Če greste na kopanje, plavanje, potapljanje ali sprehod ob obali, bodo nepogrešljivi. Oblikovani so z namenom, da zaščitijo vaša stopala tako v vodi kot izven nje. Nudijo pa tudi izjemeno udobje pri vašem gibanju.

Podplat čevlja naj bo iz trše, bolj odporne gume, ki bo obvarovala vaše stopalo pred urezninami. Okoli zgornjega dela stopala in narta pa naj bodo ženski čevlji za skalnate obale izdelani iz mrežastega blaga, ki bo dobro odvajal vodo in se hitro sušil, saj se boste na ta način bolje obvarovali pred morebitnimi žulji.

Ženski čevlji za v vodo – pogosta vprašanja

Čevlji za v vodo – izbrati gumo ali blago?

Ženski čevlji za v vodo so posebej oblikovani za uporabo v - vodi. Pri izbiri materala upoštevajte, da je guma običajno manj udobna kot blago, a se zelo hitro oziroma takoj posuši. Je tudi lahka in se ne napije vode. Čevlji za v vodo iz blaga so mehkejši, pri bolj intenzivnih aktivnostih jih lahko nosite dlje časa – nekateri modeli so na prvi pogled enaki klasičnim supergam in so primerni za vse vodne športne podvige.

Kakšne čevlje za v vodo izbrati?

Čevlje za v vodo izberite glede na aktivnosti, za katere jih potrebujete. Za nekaj korakov v poletno morje ali reko, so primerni enostavni natikači, za športne aktivnosti pa posebni čevlji za hojo v vodi. Če boste šli na kanjonig, se sprehajali po plitinvah rek in potokov, ali pa raziskovali morsko obalo, vsekakor priporočamo ženske čevlje za hojo v vodi. Za mlajše in tiste malo manj spretne, so najboljša izbira zaprti modeli, ki stabilizirajo nogo in preprečujejo zdrsavanje.