30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Vrsta zapenjanja
Izdelki: 1.371
Prikaži identifikator verzije

Superge - nepogrešljiv kos vsake modne navdušenke

Časi, ko so bile superge rezervirane samo za športne dogodke in rekreacijo, so mimo. In še sreča, da je tako. Superge so namreč (pre)dolgo veljale za najbolj zapostavljen kos garderobe, a popolnoma brez potrebe. Ženske superge namreč veljajo za eno najbolj udobnih obutev nasploh, obenem pa imajo še dodatno prednost. Mogoče jih je obuti skoraj k vsemu. Splet so dobesedno preplavile podobe modnih vplivnic, ki superge kombinirajo praktično k vsemu, celo h kopalkam. Zakaj si tokrat ne bi drznile tudi ve in izbrale svoj par, ki ga boste spretno vpeljale v svoj slog? Odločite se lahko za klasične športne superge znamke Nike ali Adidas ali pa nekoliko bolj trendovske z debelim podplatom, na voljo je tudi veliko modelov v nekoliko bolj elegantni različici, ali pa izberete vedno aktualne superge All Star z vezalkami. Ponudba ženskih superg je pestra, na voljo so različni modeli in barve, zagotovo pa boste našle tudi kaj zase.

Ženske bele superge - klasika za vsak modni slog

Čeprav resda velja, da lahko superge kombiniramo k skorajda vsemu, pa vendarle velja nekaj nepisanih pravil, katere superge izbrati, da jih boste lahko vključile v svoj slog. Nikakor ne boste zgrešile z nakupom superg v beli barvi. Lahko se odločite za enobarvne ženske bele superge, ki bodo pika na i dovršenemu videzu, sicer pa za nekoliko bolj drzen imidž izberite bele superge s kovinskimi dodatki in uspeh bo zagotovljen. Pred izbiro pa vendarle premislite, kako pogosto nameravate nositi svoje nove superge. Ali iščete ženske superge, s katerimi boste odhajale na delo, popoldne po nakupih, morda pa še na kakšen sprehod? V tem primeru velja dobro premisliti, kakšen material izbrati. Če se boste odločile za usnjene superge, bo izbira pravšnja, saj usnje poleg izredne trpežnosti, odlikuje tudi udobje pri nošenju. Vaš korak bo lahkoten, vaša noga pa se ne bo potila, saj je usnje izredno zračno. Omeniti pa velja tudi, da je za vzdrževanje usnja veliko lažje kot recimo platna ali semiša. Če si torej želite, da bodo vaše superge tudi po daljšem obdobju še vedno čiste, izberite usnjene, saj bo dovolj že, če jih boste po vsakem nošenju obrisale z vlažno krpo.

Črne superge - udobna rešitev za hlače in obleko

Enako kot velja za bele, so tudi črne ženske superge preverjena izbira, ki bo poskrbela za dovršen videz pri katerikoli modni kombinaciji. Tudi z nakupom črnih superg nikakor ne boste zgrešile, ne glede na to, kaj boste oblekle zraven. Če želite nekoliko bolj eleganten in predvsem umirjen videz, izberite nizke lahkotne superge v črni barvi na vezalke z diskretnimi dodatki. V primeru, da se navdušujete nad športnim slogom oblačenja, izberite superge z debelejšim podplatom. Pred nakupom se morate namreč vprašati, kakšen vtis želite pustiti. Ste pripravljene, da bodo vaše superge zaradi vpadljivosti pritegnile vso pozornost nase, vaš imidiž pa bo v ozadju, ali želite, da zasijete kot celota?

Ženske superge - pogosta vprašanja

Kako nositi ženske superge?

Prav zato jih imamo tako radi, ker obstaja pravzaprav toliko načinov nošenja, kot obstaja superg. Pustite svoji domišljiji prosto pot in se podajte svoji kreativnosti naproti tudi kar se tiče obutve.

Kako izbrati ustrezno velikost superg?

Najpomembneje je, da izberete pravo velikost, torej da vam superge ne bodo prevelike ali premajhne. Izmerite stopalo in se dobro prepričajte, da vas čevlji ne tiščijo ali pa vam ne bodo preveč ohlapni, saj lahko v tem primeru pride celo do poškodb.