100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Širina čevlja
Izdelki: 23

Bulerji – trendovska rešitev za jesensko in zimsko vreme

Se še spomnite legendarnih modnih stilov, ki so jih punkerji nosili v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Tistih kul usnjenih jaken in črnih jeans hlač, ki se izvrstno podajo k bulerjem. Prav bulerji so v zadnjem obdobju spet zelo priljubljeni, zato nikar ne skrbite, saj ponujajo idealno trendovsko rešitev za jesensko in zimsko vreme.

Ta letna časa sta znana po hladnem in vlažnem vremenu s pogostimi padavinami, zato enostavno potrebuješ toplo in udobno obutev. Ta pa mora biti primerna za vse priložnosti, predvsem pa vremenske pogoje. Čevlji bulerji so za to idealna rešitev, saj ti nudijo izjemno toplino. Visok podplat bo poskrbel za dodatno stopnjo udobja, da te noge ne bodo bolele po dolgih in napornih dneh v službi. Prav višji podplat pa nudi podporo in zaščito pred snegom ali lužami, ki nam v jesenski in zimski sezoni povzročajo preglavice. Poleg tega pa sodobni bulerji tudi zelo lepi in se bodo odlično podali na tvoje vsakodnevne obleke.

Ženski vojaški škoranji – rockovski stil za vsakdan in mestne outfite

Bulerji tako že dolgo niso več v izključni domeni rockovskih in punk zvezdnic, saj je njihov trendovski dizajn povsem primeren za vse priložnosti. Lahko jih obuješ za delo, lahko jih imaš za popoldanske prostočasne aktivnosti, lahko pa jih imaš na v na tvojem najljubšem koncertu. Tako boš vedno imela trendovsko obutev, ki bo poleg vsega še udobna in te bo prijetno ščitila. Če si želiš biti nekoliko bolj drzna in vsem pokazati svojo samozavest pa se lahko odločiš za ženske vojaške škornje.

Vojaški škornji so namreč perfektna rešitev, če imaš rada nekoliko bolj aktivno življenje. Za razliko od bulerjev so vojaški škornji nekoliko bolj udobni, saj so primarno narejeni za vojakinje, ki morajo imeti povsod dober oprijem in predvsem udobje. Si predstavljaš, da imaš čevlje na nogah več kot šestnajst ur na dan? Ja, taki čevlji morajo biti res prijazni do stopal, sicer bi cel bataljon imel ožuljene noge. Ampak ženski vojaški škornji niso na voljo zgolj v kamuflažnih, vojaških barvah, pač pa jih lahko najdeš v vseh najbolj trendovskih barvah. Tako boš lahko brez težav skombinirala perfekten mestni outfit rockovske zvezdnice.

Bulerji – kako jih nositi

Ženske bulerje in vojaške škornje lahko nosiš na praktično vsak outfit. Kot že omenjeno, danes bulerji ne izgledajo več tako gumijasto, kot so včasih. Danes so nizki ženski bulerji izjemno elegantni in primerni tudi za najbolj svečane priložnosti. Le zakaj bi se omejevala, da moraš ob določenem dogodku nujno imeti določen tip obutve, če imaš lahko en zares dober par bulerjev, ki jih lahko imaš ob vseh priložnostih. Tudi prostora v omari ti ne bo zmanjkovalo, če boš imela zgolj en par vrhunskih bulerjev.

Te lahko kombiniraš z elegantnimi hlačami in bluzo, zato jih lahko imaš tudi na pomembnem poslovnem sestanku. Če boš izbrala usnjene nizke bulerje pa jih boš lahko imela tudi ob drugih priložnostih, kot so na primer koncerti, obiski muzejev, športnih dogodkov ali pa zabava s prijatelji in prijateljicami. Izbira bulerjev je res bogata, zato boš brez dvoma našla svoj par. Seveda pa ne smeš pozabiti, da je potrebno ustrezno negovati usnje in ostale bolj občutljive dele tvojih novih bulerjev. Nato pa lahko brezskrbno uživaš.

Bulerji – pogosto zastavljena vprašanja

Kako nositi bulerje s hlačami?

Elegantne hlače lahko odlično kombiniraš s svojimi trendovskimi bulerji. Izbereš lahko nekoliko bolj nevtralne barve čevljev, da jih boš lahko kombinirala z vsemi hlačami iz voje garderobe.

Kako nositi ženske vojaške čevlje z zimskimi oblekami?

Zima in jesen sta najprimernejša letna časa, da nosiš svoje bulerje in vojaške čevlje. Te lahko trendovsko kombiniraš z zimskimi oblekami, svetujemo ti, da izbereš nekoliko manj klasične barve vojaških čevljev, kot so na primer beli, črni ali rjavi bulerji.