30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Širina čevlja
Izdelki: 6.862
Prikaži identifikator verzije

Ženski sandali - nujen  kos garderobe pri vsaki ženski

Ali tudi vi že odštevate dneve do vročih poletnih dni, ko bo vaš vsakdan popestril lahkoten imidž in se boste lahko ven podali le v frfotajoči poletni obleki in paru sandal za poletje? Prav čevlji so tisto, kar polepša ženske noge in lahko pomeni piko na i dovršenemu poletnemu imidžu. Naj gre za elegantne trendovske sandale Steve Madden s peto ali sandale Tommy Hilfiger s polnim podplatom, nizke sandale Unisa ali pa športne sandale Merrell, z izbiro pravih boste popestrile in dopolnile svoj imidž. Velika prednost ženskih sandal je namreč tudi ta, da so predvsem nosljivi. Pokombinirale jih boste lahko pravzaprav s čemerkoli, morda za jutranji sestanek s šefom, popoldansko kosilo s prijateljicami, ali pa nemara celo zmenek z vašim najdražjim, nikoli se jih ne boste naveličale.

Ženski usnjeni sandali - udobna rešitev, ki nikoli ne gre iz mode

Pred nakupom svojih novih sandal pa pomislite predvsem, kakšen par iščete in kako pogosto ter ob katerih priložnostih ga nameravate nositi. V primeru, da iščete elegantne sandale, ki jih boste obule ob posebnih priložnostih ali pa na pomemben sestanek, nikakor ne boste zgrešile s sandali s peto. Načeloma velja, da so sandali s peto višek ženske elegance, a pazite, da bo peta udobna in predvsem ne previsoka. Sandale skrbno pomerite in se prepričajte, da ste sposobne v njih narediti več kot le korak ali dva. Če niste vešče hoje v petah, a si vendarle želite eleganten par ženskih sandal, izberite udobne sandale s polno peto ali nizke sandale. Za kar najbolj lahkoten korak boste poskrbele z usnjenimi sandali, saj usnje poleg trpežnosti odlikuje tudi zračnost, predvsem pa udobje. Čeprav gre težko verjeti, se naše noge tudi v sandalih potijo, v ženskih usnjenih sandalih pa temu ne bo tako. Vaša stopala bodo ostala suha, vaš korak pa lahkoten.

Poletni sandali - vsakodnevni modni videz za samozavestne in ambiciozne ženske

Načinov, na katere lahko nosite ženske sandale, je pravzaprav toliko, kot je žensk, vsaka pa ima svoj način, kako jih kombinira. Pustite svoji domišljiji prosto pot in se poigrajte z različnimi kombinacijami, h katerim boste obule sandale. Brez skrbi, napak ni, edino, kar je pomembno, je vaše dobro počutje. Pred nakupom zato preverite, da ste izbrale ustrezno velikost. Ne le da bodo v prevelikih sandalih vaša stopala izgledala nekoliko smešno, velika nevarnost je tudi za zvine, medtem ko vas bodo premajhni tiščali in povzročali boleče žulje. Izbira poletnih sandalov za ženske je velika, odločate se lahko med različnimi modeli, barvami in materiali. V ponudbi so tudi sandali priznanih modnih oblikovalcev.

Sandali - pogosta vprašanja

Kako izbrati ženske sandale?

Preden se odločite za nakup, morate vedeti, ob katerih priložnostih nameravate nositi svoje nove ženske sandale. Če si želite eleganten par sandalov, ki jih boste lahko nosile h kar največ kombinacijam in ob različnih priložnostih, ne boste zgrešile z nakupom elegantnih usnjenih sandal v črni barvi, ki jih boste lahko kombinirale k skorajda vsemu. Če se odločate za čevlje s peto, naj ta ne bo previsoka ali pretanka, priporočljivo je, da meri med 6 do 8 centimetrov.

Katere poletne sandale izbrati?

Športni modeli ženskih čevljev nikakor niso rezervirani le za športen imidž, prav tako kot elegantni niso več za elegantne. Prisluhnite sebi in svojim željam. Želite ženske sandale za poletje, v katerih boste izstopali, ali takšne v umirjenih tonih, ki bodo uravnotežili vašo poletno garderobo? Pomembno je tudi, da izberete sandale, v katerih vam bo udobno in bodo vaša stopala dihala.