100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Tip čepa
Izdelki: 40
Prikaži identifikator verzije

Ženski sandali - pripravite se za počitnice in poletje v mestu

Poleg torbic so čevlji zagotovo tisti del garderobe, ki ga imajo pripadnice nežnejšega spola najraje. Večina žensk ima v svoji zbirki različne modele čevljev, ki jih nato spretno kombinira s preostalimi kombinacijami in tako ustvari popoln imidž. A udobna obutev nikakor ni samoumevna, zato je pomembno, da izbiri svoje obutve posvetite dovolj pozornosti. V poletnem času se sicer zdi izbira obutve enostavna, a izbrati kakovostne, udobne in zračne sandale nikakor ni enostavna naloga. Spletna stran Eobutev ponuja različne modele obutve za vse priložnosti, med njimi pa je tudi nadvse pestra izbira različnih udobnih ženskih sandal, v katerih vam bo udobno na vsakem koraku. 

Udobni ženski sandali - najpomembnejše je udobje

Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami in vzorci sandal, v ponudbi pa so tudi ženski sandali priznanih modnih oblikovalcev. Preden se odločite za nakup, pa se vendarle vprašajte, kako pogosti in ob kakšnih priložnostih nameravate nositi svoje nove sandale. V primeru, da iščete udobne sandale, ki jih boste nosile vsakodnevno, tako ob odhodu v službo, pa ob popoldanskih aktivnostih, izberite model z nekoliko nižjo peto v odtenku, ki ga boste lahko skombinirale z ostalimi kosi v vaši garderobi. V ponudbi na spletni strani Eobutev so tudi anatomsko oblikovani ženski sandali udobni,  v katerih vas stopala ne bodo pekla ali bolela navkljub prehojeni razdalji. Večina modelov ima nastavljive pasove, zato so primerni tudi za nekoliko ožja ali širša stopala. Preden se odločite za nakup, natančno preverite tudi tabelo velikosti, saj se razlikujejo med proizvajalci obutve. Izbirate lahko med različnimi pari ženske udobne obutve, primerne za vse generacije, priložnosti in modne sloge. Preverite pestro ponudbo, zagotovo boste našle par prav zase.

Udobni ženski usnjeni sandali - izdelani iz materiala, ki skrbi za vaša občutljiva stopala

V primeru, da iščete sandale za vsakodnevno rabo, izberite udobne čevlje v notranjosti iz usnja. Naravni materiali so nadvse hvaležni za nošenje, saj bodo vaša stopala v takšni obutvi dihala. Udobni ženski usnjeni sandali so tako nadvse dobrodošla izbira tudi za vse, ki se soočate z občutljivimi sandali. Usnje poleg trpežnosti velja tudi za nadvse koži prijazen material. Lahko ste prepričane, da se vaša stopala v takšni obutvi ne bodo potila, kar je v poletnih mesecih zagotovo nadvse dobrodošlo. Udobni ženski sandali z usnjenim podplatom sicer veljajo za nakup, za katerega boste odštele nekoliko višji znesek, a gre za nakup, s katerim boste preskrbljene za daljše časovno obdobje. Izberite torej model nevtralne barve, v beli ali rjavi barvi, ki ga boste lahko kombinirale k večini kombinacij. Na voljo so tudi ženski natikači z zgornjim delom iz usnja, pa športni model usnjenih sandali, ki jih boste lahko obule v nekoliko bolj sproščenih kombinacijah. 

Ženski udobni sandali - pogosta vprašanja

Kakšne sandale izbrati za široka stopala?

V primeru, da se soočate z nekoliko bolj plosko nogo, izberite sandale, ki imajo nastavljive pasove. V takšnem primeru se boste izognile žuljem ali otiščancem, saj boste sandale lahko prilagodile povsem vašim meram. Nekateri modeli imajo nastavljive pasove čez prste in okrog gležnja, zato ste lahko prepričane, da bodo ustrezali tudi vam. Enako velja tudi za tiste dame, ki se soočajo z nekoliko ožjo nogo.

Kako zaščititi sandale pred praskami?

Čeprav veljajo naravni materiali za nadvse trpežne, pa je potrebna tudi ustrezna nega vaše obutve, v primeru da želite, da vam bodo dolgo in dobro služili. Redno čistite svoje sandale, usnjene dele pa namažite s posebno kremo za usnje, ki jo še posebej vtrete v mesta, kjer so nastale praske.