100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Izdelki: 3.212

Ženski natikači za dom, plažo in sproščen poletni sprehod - kako jih skombinirati?

Zaradi lahkotnosti so natikači nepogrešljiv del garderobe vsake ženske. V ponudbi so številni modeli, vzorci in barve ženskih natikačev, izbirate pa lahko med bolj športnimi in nekoliko bolj elegantnimi modeli za vsakdan. Če želite ohraniti udobje, hkrati pa navdušiti z odlično izbiro poletne obutve, izberite svoj par natikačev. Primerni so tako za obisk kopališč in plaže, saj jih je mogoče hitro splahniti, lahko pa izberete par ženskih natikačev za dom in tudi med štirimi stenami poskrbite za popolno udobje. Občutju preprostosti bodo podale ravno pravo mero elegantnosti, ki bo dopolnila vašo najljubšo poletno oblekico ali kratke hlače. Odlično se podajo tudi k nekoliko bolj športnemu videzu, nekoliko bolj elegantni modeli pa so nepogrešljiva izbira tudi v klasični kombinaciji. 

Ženski natikači za vsakdan - udobje na vsakem koraku

Če iščete obutev, v kateri vam bo udobno prav na vsakem koraku, so natikači za vsakdan prava izbira. Poleg udobja pa boste poskrbeli tudi za prijeten občutek vaših stopal, saj bodo v odprtih modelih obutve dihala, ne glede na to, koliko kilometrov boste prehodili. Popolno udobje boste dosegli tudi v natikačih s podplatom iz naravnega materiala, kot je usnje. Usnje odlikuje velika trpežnost, hkrati pa je nadvse koži prijazno. V natikačih s podplatom iz naravnega usnja ste lahko prepričani, da se vaša noga ne bo potila, obenem pa vam tudi ne bo drselo. Tudi v natikačih iz umetnih materialov se namreč lahko zgodi, da vam bi zaradi vlažnih in prepotenih stopal začelo drseti, kar je lahko nevarno in sila neudobno. Obenem pa je tudi možnost za nastanek otiščancev in žuljev veliko večja, saj se lahko kaj kmalu zgodi, da bi vas obutev pričela ribati. Pred nakupom poskrbite za pravo številko natikačev, saj boste le tako poskrbeli za popolno udobje. Natančno izmerite svoje stopalo, ali pa ga obrišite na papir in nato izmerite, ter izberite velikost natikačev, ki vam popolnoma ustreza. 

Natikači Adidas, Kubota, Birkenstock in številne druge blagovne znamke na Eobutev

Izbira različnih ženskih natikačev na spletni strani Eobutev je nadvse pestra. V ponudbi so tako klasični modeli športnih natikačev, kot tudi nekoliko bolj trendovski z različnimi dodatki, napisi ali okraski. Izberete lahko tudi svoj par natikačev z umetnim krznom, ki so pravi hit že nekaj sezon. Če iščete nekaj preprostega, za vsakdanjo uporabo, lahko med pestro ponudbo ženskih natikačev najdete barvo in vzorce za vsako priložnost, poiščete pa lahko tudi debelino podplata, ki najbolje ustreza vašemu koraku. V ponudbi spletne trgovine Eobutev lahko izbirate med različnimi blagovnimi znamkami, med njimi so nekoliko bolj športni modeli natikačev, med katere sodijo natikači Adidas in natikači Kubota, ki so nepogrešljiv del obutve pri nekoliko bolj športnem imidžu, izbirate pa lahko tudi med različnimi modeli natikačev Birkenstock, ki veljajo za pravo mero elegance in urbanega pridiha. Natikači Birkenstock slovijo po visoki meri kvalitete, zaradi usnjenega podplata pa se zdijo prava izbira prav za vsako žensko, ki prisega na udobje.

Ženski natikači - pogosta vprašanja

Kako izbrati pravo številko natikačev?

Zelo pomembno je, da izberete pravo velikost, da vas natikači ne bodo tiščali ali vam padali z nog. Izmerite si stopalo in se prepričajte, da boste našli popoln par natikačev za vas. Če vas skrbi njihova širina, se pred nakupom dodatno prepričajte, da kupujete model, ki je zasnovan za osebe s standardno širino stopal.

Kateri natikači so primerni za bolnišnico?

Najbolj preverjena obutev za bolnišnico so zagotovo preprosti natikači nevpadljivih barv z diskretnimi dodatki, ki so iz sintetičnih materialov. Poskrbite za model, v katerem vam bo udobno in izberite takšne natikače, v katere boste lahko obuli tudi nogavice, če vas zazebe. Sintetičen material pa je priporočljiv tudi zato, da jih lahko hitro operete in posušite, če se slučajno umažejo.