30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Širina čevlja
Tip čepa
Izdelki: 386
Prikaži identifikator verzije

Ženski športni natikači – za aktivne in strastne ženske

Natikači so obutev, ki nas vedno spomni na sonce, morje in brezskrbne dni. Svobodna stopala so nekaj, na kar ljudje vedno bolj prisegamo, zato so tudi ženski natikači ena najbolj priljubljenih vrst obutve. Tudi v hladnejših mesecih lahko stopalom privoščite počitek od tesnih zaprtih čevljev. Če pa se odpravljate na bazen, so ženski športni natikači obvezna oprema, saj zaščitijo vaša stopala, vas pa varujejo pred zdrsom na mokrih tleh. To preprosto obuvalo, pogosto izdelano iz gumijastega podplata, s trakovi, ki poskrbijo, da natikači ostanejo na nogi, je zaradi svoje priljubljenosti dobilo toliko različic, kot si jih lahko zamislite. Uporabljajo se za različne dejavnosti in so na voljo v različnih barvah in stilih. Na eobutev.si boste našli prave natikače zase. V ponudbi imamo nešteto modelov priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo, da boste z izbranim modelom v trendu.

Ženski natikači za bazen – zaščita pred spolzkimi tlemi

Natikači za bazen so nepogrešljiva obutev skozi vse leto in bodo vaš spremljevalec tudi v hladnejših mesecih, ko se še posebej radi odpravimo na vikend pobeg ali večerno razvajanje na bazen ali v savno. Ženski natikači za bazen bodo zaščitili vaša stopala pred vodo in poskrbeli za ustrezno higieno stopal. Kar je še posebej pomembno, ko se boste odpravili pod tuš ali v toaletne prostore. Prav tako priročni bodo, ko se boste po športnih dejavnostih v telovadnicami z njimi odpravili pod tuš. To preprosto obuvalo ima podplat, izdelan iz gume, tako da ste lahko prepričani, da vam na mokrih tleh ne bo spodrsnilo. Poleg tega pa se natikači hitro posušijo in jih je zelo enostavno očistiti – operete jih z vodo in milom in ste že pripravljeni na nove športne podvige ali na sprostitev na bazenu ali v savni. Na eobutev.si boste našli pestro ponudbo natikačev za bazen, s pravo izbiro pa boste na bazenu videti športno ali elegantno.

Natikači za plaži – zaščita stopal med sproščanjem

Se odpravljate na dopust na čudovito morsko plažo? Natikači so edina prava izbira za sprehod po njej! Zimska potovanja v toplejše kraje tudi pri nas postajajo vedno bolj priljubljena in pogosta. Natikači za plažo so gotovo ena od stvari, ki v vašem kovčku ne smejo manjkati. Ženski natikači za plažo nudijo udobje pri hoji v vročih dneh, narejeni pa so iz lahkih in prilagodljivih materialov, zato vam tudi v vašem kovčku ne bodo zasedli preveč prostora. Zagotovo poznate znamki Ipanema in Havaianas, ki sta s svojimi trendi modeli navdušili vse navdušenke. Ti ženski natikači za plažo so narejeni so iz mehkega, prožnega materiala, ki pomaga ohranjati vaša stopala hladna. Nudi jim zaščito in udobje med hojo po vročem pesku na sanjski plaži ali vročem pločniku, ko si ogledujete in raziskujete mestne ulice. Taki natikači so klasičen in vedno trendovski kos obutve, ki nikoli ne gre iz mode. Izberite take, ki bodo najbolj ustrezale vašim potrebam.

Ženski natikači za plažo in šport – pogosta vprašanja

Katere natikače izbrati?

Športni natikači naj bodo izbrani glede na dejavnosti in vrsto terena, na katerem jih boste največ uporabljali. Če iščete natikače, s katerimi boste veliko hodili, izberite takšne iz gume ali neoprena. Če jih potrebujete za bazen ali savno, izberite natikače iz plastike ali blaga.

Ali na bazenu potrebujem natikače?

Nakup natikačev za bazen je dobra naložba, saj vam bodo prišli prav skozi celo leto. V toplem in vlažnem okolju (bazeni, savne in podobno) pogosto najdemo glivice, okužbo pa najlažje preprečite tako, da obujete natikače.