30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Ponudba
Znamka
Barva
Izdelava
Velikost torbice
Tip Torbe
Izdelki: 8.788
Prikaži identifikator verzije

Ženske torbice - prostorne in udobne za vsakdan

Ženska torbica je poleg čevljev najbolj priljubljen del garderobe. Najbrž bo veljalo, da torbica nikakor ni le modni dodatek, temveč tudi nadvse uporaben pripomoček, kjer se skriva marsikaj. Prav zato pa mora biti ženska torbica temu primerna. Potrebuje dovolj prostora, hkrati mora biti udobna, nosljiva in preprosto takšna, da se ujema z večino preostale garderobe. Prav zato ni skrivnost, da ima vsaka urejena ženska v svoji zbirki več torbic, ki jih spretno kombinira s svojimi oblačili, oziroma so prilagojene različnim priložnostim. Na voljo so različne barve, modeli in znamke, od vsake dame pa je odvisno, katero bo dodala svoji zbirki.

Majhne ženske torbice - poiščite pravi model za posebno priložnost

Nepogrešljiv del garderobe vsake ženske so vsekakor majhne torbice. Gre za običajno kose, ki si zaslužijo poseben status, saj jih ženske nosijo le ob posebnih priložnostih, kot so večerje, odhodi v gledališče, večerni izhodi in podobno. Čeprav se zdi med kopico najrazličnejših ročnih torbic enostavno izbirati, pa se končna odločitev, katera bo prava, zdi vse prej kot to. Pred nakupom se velja vprašati, za kakšno priložnost pravzaprav potrebujete torbico. V primeru da gre za svečano prireditev, vsekakor velja izbrati elegantno torbico v umirjenih barvnih odtenkih in z diskretnimi dodatki. Če pa se morda s prijateljico odpravljata na večerno zabavo ali pa ste vabljeni na večerjo v dvoje, pa si lahko privoščite nekoliko več kreativnosti in posežete po torbici, ki bo pritegnila nekoliko več pozornosti. Pravilo, da se mora torbica ujemati s čevlji resda ne velja več, a vsekakor pazite, da torbica ne bo preveč kričeča. V primeru, da se ne morete odločiti za barvni odtenek in si želite izbrati takšno, ki jo boste lahko kar najbolje skombinirale s preostalo garderobo, je preverjena izbira majhna črna torbica.

Ženske torbice priznanih modnih znamk najdete na Eobutev.si

V trendu so torbice priznanih modnih znamk, za katere boste odštele povsem različne zneske. Pred nakupom se tako vprašajte, za kakšno priložnost pravzaprav potrebujete torbico in za kakšno obdobje jo iščete. Izberete lahko klasičen model znamke Pinko, Guess, Michael Kors ali Armani, morda se odločite za moden nahrbtnik znamke Versace ali Love Moschino, ki je obenem tudi nadvse prostorna rešitev, na izbiro je tudi precej pisemskih in večernih torbic, če pa imate raje večje torbe, kamor lahko spravite kar največ različnih reči, izberite veliko torbo. V primeru, da se odločate za nakup torbice, ki jo boste lahko nosile več sezon, izberite kvalitetno torbico v klasičnem nevpadljivem modelu iz naravnega usnja, saj jo boste lahko nosile več let.

Ženske torbice - pogosta vprašanja

Kaj mora ženska torbica vsebovati?

Najpomembneje je, da izberete torbico, ki bo ustrezala vam in vašim aktivnostim. Če se boste odločili za model, ki ga boste uporabljali vsak dan, velja izbrati takšnega, ki vsebuje dodaten pas, da bo ob prekomerni teži razbremenil vaša ramena. Pred nakupom preverite poglejte v notranjost torbice, predvsem koliko predalov in žepov ima, da bodo vse reči na mestu in se boste tako izognili zamudnemu brskanju.

Kako izbrati žensko ročno torbico za vsakdan?

Ženska skozi torbico skuša izraziti svojo osebnost, zato je še toliko bolj pomembno, da izbere pravo. Ženske z drobno postavo naj izberejo manjše torbice, močnejše ženske pa srednje veliko. Sicer pa naj bi temperamentne ženske posegale po živih barvah, manj samozavestne pa naj bi izbrale manj vpadljive odtenke.