30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti

266 izdelkov

Italijanska eleganca in stil - ročne torbice Pinko na znižanju ob črnem petku

Preteklih nekaj sezon so modno sfero dodobra pretresle torbice in modni dodatki italijanske modne znamke Pinko. Klasični modeli, kovinski dodatki in preverjene barvne kombinacije se tako zdijo recept za uspeh modne znamke, ki prodira med modne smernice 21. stoletja. Če se zdi, da so na blagovno znamko Pinko sprva prisegali le pripadniki modne in zabavne industrije, je sčasoma postala nepogrešljiv del imidža vsakega modnega navdušenca, ki prisega na eleganco in stilsko dovršenost. Na spletni strani Eobutev imajo pestro izbiro Pinkovih izdelkov po znižanih cenah in zagotovo boste našli pravšnjega zase. Izbirate lahko med različnimi dodatki, na voljo so tako torbice, pasovi in čevlji zanjo in zanj po ugodnih cenah. 

Torbice znamke Pinko po ugodnih cenah na črni petek

Med najbolj prepoznavnimi kosi italijanske blagovne znamke so torbice, ki jih krasi logotip lastovk. Pinkove enobarvne torbice predstavljajo nepogrešljiv kos vsake modne navdušenke. Odlično se podajo k elegantnim kombinacijam z obleko ali poslovnim suknjičem, nikakor na pa ne boste zgrešili tudi v nekoliko bolj urbani različici s puloverjem, kavbojkami in supergami. Izbirate lahko med različnimi modeli torbic Pinko po znižanih cenah, na voljo so tako nekoliko manjši in večji modeli, od vas pa je odvisno, katerega boste izbrali, da bo dopolnil vaš videz. Nesporen hit letošnje sezone so tudi opasne torbice, ki jih lahko nosite na dva načina, kot ročno torbico ali okrog pasu. Izbira je vaša, Pinkove znižane torbice ob črnem petku so prava izbira za vse generacije, priložnosti in modne sloge.

Črni petek - pas Pinko, ki bo dopolnil vaš imidž

Nadvse priljubljen modni dodatek med pripadnicami nežnejšega spola so tudi trendovski pasovi znamke Pinko. Na spletni strani lahko izbirate med različnimi modeli, barvami in velikostmi pasov Pinko po znižanih cenah. Gre za nadvse kakovostne pasove, ki so nepogrešljiv del imidža vsake modne navdušenke. Njihova velika prednost je, da jih lahko kombinirate tudi s Pinko torbicami in tako ustvarite svojstven videz, ki ga dopolnjuje nesporna ženstvenost in eleganca. Izbirate lahko med različnimi odtenki pasov, da bo nakupovanje še prijetnejše in bolj brezskrbno, pa so poskrbeli na spletni strani Eobutev, kjer so pripravili pasove Pinko po znižanih cenah ob črnem petku. Preverite bogato, ponudbo, zagotovo boste našli kaj zase ali za svoje najdražje.

Črni petek na Eobutev - najnovejši modni dodatki znamke Pinko po dostopnih cenah

Modni dodatki so nesporen del garderobe vsake ženske. Mnogi se strinjajo, da so prav modni dodatki tista pika na i, ki poskrbi, da je videz dovršen in takšen, kot mora biti. Italijanska modna znamka Pinko slovi po skrbno izbranih modnih dodatkih, s katerimi boste zagotovo pritegnili pozornost, kjerkoli se boste pojavili. Na spletni strani Eobutev lahko izbirate med različnimi kosi, na voljo so tako rute in šali, kape in klobuki, pa tudi nogavice, torbice in pasovi, s katerimi boste popestrili svoj modni slog. Preverite razprodajo izdelkov Pinko v spletni trgovini Eobutev in svojo garderobo dopolnite z modnimi kosi priznane blagovne znamke, ki bodo popestrili vaš slog, kjerkoli se boste pojavili. Ne glede na to, ali prisegate na strogo eleganco, sproščen urbani videz ali pa ohranjate športni duh tudi pri vsakodnevnem imidžu, z dodatki Pinko bo vsak vaš imidž deležen pridiha ženstvenosti, urejenosti in dovršene elegance