30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Tip izdelka
Podloga
Izdelki: 2.715
Prikaži identifikator verzije

Fantovski škornji – modna obutev za vašega malčka, ki jo morate imeti

Vsi starši se še kako dobro zavedamo, da je eno izmed najtežjih opravil to, da moramo otroke primerno obuti in obleči. Izzivov s katerimi se moramo soočiti je več. Vemo, da otroci zelo hitro rastejo in, da še z večjo hitrostjo prerastejo obleke in obutev. Pri obutvi lahko z izbiro napačnih čevljev, superg ali škornjev, naredimo več škode kot koristi. Otroška noga namreč še ni povsem oblikovana, zato je izbira pravilne obutve še toliko pomembnejša. To velja tudi za škornje za fante, saj je potrebno paziti na otrokovo udobnost ter ustrezno termično izolacijo.

Ampak fantovski škornji niso le udobni in topli, pač pa so lahko pravi modni dodatek. Če primerjamo otroške, predvsem pa fantovske škornje, s tistimi, ki so bili na voljo pred dvajsetimi ali tridesetimi leti, bomo hitro opazili, da so današnji modeli izjemno lepi. Poleg udobja in topline nudijo stilsko vrednost, ki se popolnoma poda k vsakemu otroku. Škornji predstavljajo idealno rešitev za zimske dni.

Otroški škornji – idealna obutev za zimo

Kot že omenjeno so škornji za fante najprimernejši kos obutve, ki ga lahko namenite svojemu otroku v zimskem času. Idealna obutev so zaradi večih razlogov. Prvič, nudijo toplotno zaščito v hladnih zimskih dneh, ko v vrtcih in šolah razsajajo izburhi te in one virusne ali bakterijske bolezni. Seveda škornji ne bodo zaščitili vašega fantka, pač pa mu bodo omogočili, da njegov obrambni mehanizem v obliki imunskega sistema ni tako na udaru, kot bi bil, če se ne bi počutil udobno in toplo.

Drugič, pozimi so običajno jutranje temperature krepko pod ničlo, vremenske razmere pa so nepredvidljive. Škornji nudije idealno zaščito za vse vremenske pogoje in ponujajo nogam vašega fanta primerno zaščito za vse zimske radosti.

Tretjič, otroški škornji pa so običajno tudi zelo enostavni za čiščenje, saj po navadi zadostuje, da jih zgolj namilite in sperete pod toplo vodo. Tako bo vaš otrok imel vedno čisto obutev.

Izolirani fantovski škornji – prva izbira za hladne zimske dni

Vsem staršem, ki bi svojim otrokom radi privoščili najboljšo zimsko obutev, polagamo na srce, da izberejo izolirane zimske škornje. Načeloma so sicer vsi škornji dobro odporni na raznolike vremenske razmere, a škornji iz blaga, se lahko po določenem času igranja na dežju premočijo, voda pa bo prišla vse do otrokovih nogavic. Izolirani škornji za najmlajše pa ponujajo dodatno plast zaščite, saj s svojo hidrofobnostjo preprečujejo vodi, da bi zmočila otrokove noge ali nogavice. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da so suhe noge osnova za dobro delovanje imunskega sistema.

Z izbiro izoliranih fantovskih škornjev bo vaš malček imel vse kar potrebuje. Toplo, suho in udobno obutev v hladnih ter vlažnih zimskih dneh. Seveda pa ne pozabite, da nakup škornjev opravite z otrokom, bodisi v trgovini, bodisi preko spleta. Pomembno je, da skupaj izberete škornje, ki so njemu všeč, vam pa predstavljajo garancijo za brezskrbno igro v zimskem delu leta.

Fantovski škornji – pogosto zastavljena vprašanja

Katere škornje izbrati za fante?

Svetujemo vam, da skupaj z otrokom izberete čevlje, ki so mu všeč, vi pa veste, da so kakovostni. Svetujemo vam, da izberete izolirane škornje za fante, saj se bodo tako lahko brezskrbno igrali povsod.

Katere otroške škornje kombinirati s trenitko?

Naj vas ne skrbi pretirano modni vtis. Pomembno je, da škorenj nudi udobje, temperaturno zaščito in izolacijo pred vdorom vode. Tako se bo otrok v svoji najljubši trenerki igral prav povsod.