100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Tip izdelka
Podloga
Izdelki: 329

Mehki copati za doma za fante – največje udobje in čudoviti spomini vsakega malčka

Copati za fanta so lahka obutev, ki se enostavno obuje in sezuje. V zaprtih prostorih, predvsem doma in v vrtcu, zagotavljajo otrokom visoko udobje in zaščito nog pri gibanju. Različni copati za fante so namenjeni različnim starostim in potrebam, ki se razvijajo skupaj z našimi najmlajšimi.

Na samem začetku je pri copatih pomembno, da ohranjajo stopala topla in da se ne sezuvajo. Hiter je prehod med postavljanjem na noge in trenutkom, ko morajo fantovski copati biti primerni tako za hojo, igro kot tekanje z vrstniki. Seveda paje pomembno tudi, da so mehki. Občutek mehkobe in varnosti otroke pomirja, zato izberite prijetne in mehke copate za fanta. Naj bodo spomini na otroštvo lepi in prijetni.

Šolski copati za fante – kateri model izbrati: z ježkom ali za natakniti?

Otroci hitro rastejo, spreminja se raven njihove aktivnosti, a tudi nivo odgovornosti, ki jo začnejo prevzemati. Obutev – fantovski šolski copati, so eden od pomembnih vidikov, za katere moramo poskrbeti. Udobni, lahki, topli, zračni in z nedrsečim podplatom iz gume. To so lastnosti dobrih copatov za fante, ki jih spremljajo tako v predšolskem obdobju, kot v šolskem. Da bodo bolj varni, izberimo fantovske copate z ježkom, z zadrgo ali z elastiko. Copati za natakniti so bolj primerni za večje fante, ki že razumejo nevarnosti in so dovolj spretni. Fantje se radi podijo po šolskih hodnikih in copati za natakniti se hitro obujejo in hitro sezujejo. Pomembno je, da smo lahko mirni, vedoč, da so naši otroci obuti v kakovostne in varne fantovske copate za v šolo.

Fantovski copati številnih modelov in velikostih – izberite najbolj praktičnega na eobutev

V spletni trgovini eobutev smo pripravili pestro ponudbo fantovskih copatov. Za domačo uporabo lahko izberete copate za natakniti z odprto peto. Otroci so v njih bolj samostojni, saj si jih sami lahko brez težav sami hitro obujejo ali sezujejo. So tudi bolj priljubljena izbira pri večjih fantih, ki želijo biti podobni odraslim. V pravem trenutku tudi vaš fant lahko začne nositi copate za natakniti in prav je tako. Za hladnejše dni imamo na voljo izjemno tople modele copatov za fante, v katerih bo vašim najmlajšim nadvse prijetno. Za varno in udobno tekanje doma, po šolskih hodnikih ali telovadnici pa izberite zaprt model, ki se zapira z ježkom ali z elastiko. Cilj je, da fantovski copati v teh primerih ostanejo na stopalih. Izbirate lahko med številnimi priznanimi znamkami fantovskih copat, z različnimi dizajni, potiski in v zanimivih barvah. Na voljo so tudi različni materiali ter številke copatov za fante 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 28.

Copati za fante – Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšni naj bodo copati za fante za doma?

Domače okolje je sproščeno in poznano, zato si pri izbiri copatov za fante lahko dovolite več svobode. Domove imamo različno opremljene in v njih imamo različne podlage. V mislih se sprehodite po domu in preverite, ali morajo biti mehki fantovski copati bolj topli, z več gume ali so dobra izbira tudi copati za natakniti.

Kakšni naj bodo copati za fante za v vrtec?

V vrtcih so fantje zelo aktivni in za varnost pri igri je treba poskrbeti tudi z izbiro prave obutve. Temu prilagojeni morajo biti tudi copati za fante za v vrtec. Izberite takšne, ki se ne snamajo, imajo podplat z nedrsečo gumo in se otrok v njih vedno dobro počuti. Na voljo so tudi različni potiski in motivi, da se dobro ločijo od drugih in jih lahko hitreje opazite v množici malih copatov za fante za v vrtec.