30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Podloga
Vrsta zapenjanja
Izdelki: 32
Prikaži identifikator verzije

Moški gumijasti škornji - odlična ideja za deževno vreme

Dodobra smo zakorakali v jesen in s tem tudi hladno, deževno in mokro vreme. V mrzlih in deževnih dneh pa je najpomembneje, da ste na vremenske razmere, ki vladajo jeseni, dobro pripravljeni. Ključnega pomena je prav ustrezna obutev. Zagotovo se boste strinjali, da vas v primeru, da so vaša stopala prezebla in mokra, zebe tudi po vsem telesu. Prav zato morate izbiri obutve za deževne dni posvetiti posebno pozornost. Na spletni strani trgovine Eobutev lahko zasledite bogato ponudbo različnih modelov, barv in vzorcev moških dežnih škornjev. V ponudbi so tudi različni kosi priznanih blagovnih znamk, izbirate pa lahko med modeli za pravzaprav vse priložnosti, generacije in modne sloge. Dežni škornji pa so lahko tudi odlična stilska popestritev vašega imidža.

Moški nizki gumijasti škornji - dobra ideja za kombinacijo k džinsu

Časi, ko so za svojo stilsko podobo skrbele le pripadnice nežnejšega spola, so mimo. Vedno več moških namreč skrbi za popestritev svojega modnega sloga in se odloča za modne kose, ki so pika na i celotni garderobi. Na spletni strani trgovine Eobutev lahko izbirate med različnimi modeli moških dežnih škornjev. Izbirate lahko med visokimi modeli dežnih škornjev za moške, morda pa se odločite le za gležnarje, ki vam bodo prav tako dobro služili v mokrem vremenu. Nizki dežni škornji za moške so tako odlična ideja tako za nekoliko bolj sproščene kombinacije, lahko pa jih skombinirate tudi v bolj elegantnih kombinacijah. Odlično se podajo v kombinaciji s kavbojkami, kjer lahko dežne škornje nosite na več načinov. V primeru, da se odločite za nakup visokih dežnih škornjev, je priporočljivo, da hlače nosite pod škornji, v primeru, da vas škornji ovirajo pri vsakodnevnih aktivnostih, pa se lahko odločite za nizke modele. 

Moški dežni škornji - uporabna rešitev za moške

V ponudbi so najrazličnejši modeli škornjev, preden se odločite za nakup, pa preverite, za kakšne razmere iščete svoj novi par škornjev. V primeru, da iščete škornje, ki jih boste nosili ob mokrih in blatnih razmerah, je priporočljivo izbrati t.i. "Wellington škornje". Gre za modele, ki so izdelani iz gume ali umetnih materialov, s tem pa zagotavljajo, da bodo vaša stopala suha ob vsakih vremenskih razmerah. Robustni Wellington škornji, ki spominjajo na gumijaste škornje, ki jih uporabljajo a kmetijah, so nadvse trendovski letošnjo sezono, zato boste s takšnim parom obutve zagotovo poskrbeli za stilsko popestritev vašega vsakodnevnega sloga. V primeru, da iščete gumijaste škornje, ki jih boste nosili tudi ob nižjih temperaturah, se lahko odločite za nakup podloženih gumijastih škornjev, nikakor pa ne pozabite preveriti tudi podplata, za katerega je priporočljivo, da je profiliran, saj vam tako na spolzkem terenu ne bo spodrsnilo.

Moški čevlji za deževno vreme - pogosta vprašanja

Kakšne dežne škornje kupiti?

Preden se odločite za nakup, se vprašajte, za kakšne vremenske razmere in pravzaprav za kakšne priložnosti iščete svoj novi par dežnih škornjev. V primeru, da iščete gumijaste škornje za hladnejše razmere, izberite visoke podložene škornje, če pa izbirate dežne škornje za krajše odhode od doma v deževnem vremenu, pa bodo za suha stopala dovolj tudi nižji gležnarji.

Kakšne moške nizke dežne škornje skombinirati k hlačam?

Lahko se odločite za klasične gumijaste dežne škornje, v ponudbi so tudi gumijasti škornji skombinirani z elastiko za lažje obuvanje, kar je nadvse trendovsko letošnjo sezono. Odločite se lahko tudi za nizke dežne škornje s podlogo, v primeru, za nekoliko bolj drzen videz pa se lahko odločite za kombinacijo podloženih škornjev in priljubljenega natikača Crocs.