100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Širina čevlja
Izdelki: 464

Pohodni čevlji – kaj so njihove prednosti in kaj jih določa?

Za šport potrebujemo dobro opremo, to še posebej velja za gibanje v naravi. Tam smo v nenadzorovanem okolju, kjer nas lahko presenetita vreme ali neraven teren. Potrebujete kakovostne moške pohodne čevlje, ki bodo poskrbeli za varnost in odlične športne rezultate. Pohodni čevlji so prilagojeni obliki stopal in visoko odporni. Narejeni soi iz kakovostnih materialov, ki dihajo, da vam v njih ni vroče, ko prestavite v večjo hitrost. Njihova pomembna značilnost so podplati, ki omogočajo dober oprijem na različnih naravnih podlagah. Glede na svoje preference izberite najboljše pohodne čevlje zase. Posebej prilagojeni so lahko za gozdne poti, kjer je veliko – tudi mokrih in spolzkih – korenin, višje lege z več kamenja, ali pa makadamske steze, kjer radi tečete v naravi.

Moški tekaški pohodni čevlji – zmanjšajte tveganje poškodb s pravo obutvijo

Poškodbe na naravnem terenu so poglavitni razlog, zakaj potrebujete moške tekaške pohodne čevlje. V naravi so tla neravna, pogosto ne vemo, na kaj bomo stopili, dež, sneg in megla pa vse skupaj otežijo. A ker ste radi zunaj tudi v slabšem vremenu, izberite prave pohodne tekaške čevlje, ki bodo vaše noge zaščitili pred padci, zvini in hujšimi poškodbami. Odlična opora je ključna, pomembno je tudi, da vam čevlji pomagajo vzdrževati ravnotežje. Ter da vas zaščitijo pri tistih nepredvidenih skokih, ko bi lahko tvegali poškodbo gležnja. Zato izberite tak način zapenjanja čevljev, ki bo nogo držal trdno na mestu, a bo udoben za nošenje in intenziven tek. Kakovostni pohodni čevlji za tek so vaš najboljši spremljevalec, ki poskrbi, da ste tudi v naravi varni.

Najboljši pohodni čevlji vrhunskih blagovnih znamk na eboutev - Salomon, Adidas, Nike, Merrell in drugi

Velikani športne opreme so tisti, ki postavljajo trende, izumljajo nove materiale in nadgrajujejo športno obutev. Pohodni čevlji in tekaški pohodni čevlji so še poseben izziv, saj gre za opremo, ki mora zagotavljati visok nivo varnosti. Zato gre tukaj zaupati le najboljšim. Kakovostna guma na podplatu je nujna, če ne želite, da vas čevlji pustijo na cedilu. Pa tudi, da se prehitro ne obrabijo in niso več uporabni. Z izbiro kakovostnih blagovnih znamk si zagotovite vrhunske materiale, udobje pri nošenju ter varnost, ki mora biti v naravi vedno na prvem mestu. Svetujemo vam izbiro moških pohodnih čevljev svetovno priznanih blagovnih znamk, ki jih najdete v spletni trgovini eobutev. Odlična izbira so – zdaj že kultni – pohodni čevlji Salomon, ki navdušujejo s svojo uporabnostjo, inovativnimi načini zapenjanja ter vedno svežimi dizajni.

Pohodni čevlji – pogosta vprašanja in odgovori

Čevlji za pohodniški tek – katere izbrati?

Tek je eden najbolj priljubljenih športov na svetu – zanj ne potrebujete veliko več od prave obutve, a ta je ključna. Moški pohodni tekaški čevlji so prilagojeni razgibanemu terenu, vi pa morate le izbrati pravi model zase. Pohodni čevlji za tek naj bodo lahki in udobni, zapenjajo naj se enostavno in vašo nogo držijo trdno na mestu. Privoščite si model, ki vam je vizualno všeč, da ga boste še rajši obuli.

Pohodni tekaški čevlji – kaj so to?

Pohodni tekaški čevlji so novodobni izum, nastal zaradi potreb sodobnih športnikov, ki želijo kondicijo vzdrževati v naravi. Tam so razmere bistveno bolj nepredvidljive kot v dvorani ali na asfaltu. Moški pohodni tekaški čevlji so mešanica klasičnih pohodnih in tekaških obuval, ki združujejo najboljše značilnosti obeh svetov. So stabilni, trpežni in imajo podplat, ki omogoča odličen oprijem na različnih terenih, a so tudi zračni in lahki ter mehkejši od klasičnih pohodnih čevljev.