30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Širina čevlja
Izdelki: 577
Prikaži identifikator verzije

Moški čevlji za k obleki – popolna obutev za elegantne priložnosti

Moški elegantni čevlji so nujen del vsake garderobe, saj slej kot prej pride priložnost, ko jih potrebujete – poroka, krst, poslovni dogodek ali zabava. Ker so ob takih priložnostih vaša oblačila elegantna, potrebujete tudi moške čevlje za k obleki. Izberite model v črni ali rjavi barvi, ki ga boste enostavno kombinirali. Če pa ste bolj vešči modnih vragolij, si lahko privoščite tudi kaj bolj ekstravagantnega, a še vedno urejenega in stilskega.

Elegantni moški moški čevlji morajo biti udobni in prilagojeni vašemu stilu, da se boste v njih udobno počutili. Še posebej, če je vaš stil sicer bolj sproščen oziroma športno eleganten. Materiali naj bodo kakovostni, saj je škoda, da bi k lepi moški obleki obuli čevlje, ki delujejo ceneno. Privoščite si nekaj več za posebne priložnosti.

Moški svečani čevlji – modni dizajn za vsakega moškega

Četudi običajno na vaših nogah kraljujejo superge, si omislite tudi moške svečane čevlje – zagotavljamo vam, da vam ne bo žal. Zelo dobra izbira so usnjeni moški elegantni čevlji, ki so primerni za najrazličnejše priložnosti. Ne le, da je usnje vrhunskega izgleda, je tudi funkcionalno, trpežno in brezčasno. Odlično se poda k resnim oblekam pa tudi k sproščenemu jeansu.

Pri obliki lahko izbirate med okroglimi in bolj špičastimi modeli, ki se lahko zapirajo na vezalke ali pa jih le preprosto nataknete. Dodatno si lahko zamislite zadrgo kot modni dodatek. Razmislite tudi, ali želite, da so vaši svečani čevlji za moške vodoodporni – to lahko vsekakor pride prav tako pozimi kot tudi poleti, ko vas na poroki preseneti nevihta. Svetujemo izbiro enega zimskega in enega letnega modela, da vam v stopala nikoli ne bo vroče in da vas tudi ne bo zeblo.

Elegantni in praktični svečani čevlji

Prava moda za moške je tista, ki zna združiti oboje – eleganco in praktičnost. Izberite svečane čevlje, v katerih se počutite sproščeno in ste lahko to, kar ste. Ne silite se z modeli, ki vam niso pisani na kožo, saj v spletni trgovini Eobutev ponujamo bogato izbiro, ki lahko prav vsakemu nariše nasmeh na obrazu. Res je, moški elegantni čevlji so poseben kos garderobe, ki izraža vaš stil, hoja v njih pa vas mora napolniti s samozavestjo. Zato izberite par, na katerega boste ponosni in ga boste z veseljem kombinirali z elegantnimi oblačili.

Obenem naj bodo svečani čevlji tudi praktični in udobni, da boste v njih lahko preživeli več ur in vas ne bodo tiščali. Podplat naj bo nedreseč, za toplejše dni si zamislite model s perforacijo. Poskrbite tudi za njihovo nego, saj si zagotovo želite, da bi jih imeli dlje časa in da bi ostali lepi. Čiščenje in ustrezni premazi naj bodo na programu po vsakem nošenju, saj si vaši novi moški elegantni čevlji to zaslužijo.

Moški čevlji – pogosta vprašanja

Kakšne čevlje izbrati za k obleki?

Pri kombiniranju moške obleke in elegantnih moških čevljev, morate biti pozorni na ujemanje stilov, da se oblačila in obutev ne bodo tepli. Izberite klasičen model, ki paše k večini oblek. Posebna pozornost naj bo namenjena barvnim kombinacijam. Zagototovo v omaro sodijo vsaj eni moški svečani čevlji v črni barvi, pa tudi rjava barva je zelo priljubljena.

Kako zavezati čevlje za k obleki?

Verjetno ste opazili, da so tudi vezalke na moških svečanih čevljih nekaj posebnega – so zelo tanke in elegantne. Da se vam ne bodo razvezovale, pa tudi, da bo mašnja izgledala kot mora, naredite vozel – desna vezalka čez levo, nato pa oblikujte mašnjo. To naredite tako, da levo zanko ovijete okoli desne v obratni smeri od urinega kazalca. Za lažje razumevanje priporočamo ogled videov, ki jih najdete na spletu – bodite v stilu.