100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Cena
Velikost
Ponudba
Znamka
Barva
Vrsta zapenjanja
Širina čevlja
Izdelki: 15

Vojaški škornji – trendovska rešitev za pomladno in jesensko vreme

Vojaški škornji so se iz nekdaj službene obutve že zdavnaj preselili v vsakdanjo in poulično modo. Priljubljeni so zaradi svoje funkcionalnosti, trpežnosti in seveda – posebnega videza. Moški vojaški škornji imajo v sprednjem zgornjem delu običajno kovinsko podlogo, ki nudi dodatno zaščito in je njihov prepoznavni znak.

Odlična izbira so za prehodna, pomladna in jesenska obdobja, ko ni čas za visoke škornje ali poletne natikače. Zaradi narave materialov iz katerih so izdelani, običajno je to usnje, so odporni tudi na padavine. Pa tudi če boste stopili v kakšno lužo, ne bodo takoj premočili. Vojaški čevlji so tudi stilsko dovršeni in prepoznavni, dobro se podajo k jeansu pa tudi k vojaškim oziroma kamuflažnim hlačam, ki so pogosto opremljene s priročnimi žepi. To je popolna kombinacija za dober stil in udobje.

Moški vojaški škornji – rokovski stil za vsakdanjo in sodobno urbano modo

Moški vojaški škornji pa tudi nizki vojaški čevlji imajo bogato zgodovino in govorijo svojo zgodbo. So pomemben del sodobne urbane kulture in mode. Nosijo jih svobodni in sproščeni posamezniki, ki cenijo unikaten izgled. Robusten, rokovski videz, usnje in kovinska kapica so za mnoge nepogrešljivi del njihove garderobe. Kako tudi ne bi bili, ko pa so izjemno udobni, praktični in še izgledajo odlično.

Značilen in viden šiv na zgornjem delu podplata je prav tako prepoznaven in deluje kot modni dodatek. Četudi so vojaški škornji že desetletja del urbanega stila, nikoli ne gredo iz mode. Vedno znova so sodobni in priljubljeni pri različnih generacijah, ki se ne stapljajo z množico, temveč živijo svoj stil in svojo svobodo, imajo svoj način razmišljanja in jim je modni izraz pomemben.

Vojaški škornji – kako jih nositi

Vojaške škornje je potrebno nositi s stilom. Odlično se podajo k rokovsko navdahnjeni modi, pa tudi k pouličnim stilom, ki so del sodobne urbane mode. Moški vojaški škornji so zelo udobni in praktični, zato z njimi ni težav pri kombiniranju. Obujete jih lahko k jeansu ali drugim dolgim hlačam, za bolj drzne pa so mogoče tudi kombinacije s skrajšanimi modeli hlač. Nizki vojaški čevlji so primerni za prehodna obdobja, so zračni in zelo vzdržljivi. Nosite jih lahko tudi dlje časa, saj so bili v osnovi narejeni za vojaške pohode.

Obutev, ki ji pogovorno rečemo tudi bulerji, je potrebno redno vzdrževati. Ker so narejeni iz usnja, jih očistite z ustreznimi preparati in tudi zaščitite, da ohranite njihovo vodoodpornost. Le tako bodo pokazali, kaj vse zares znajo in bodo dolgo z vami na vseh vaših avanturah in potepih. Vzdrževani čevlji pa so tudi privlačni na pogled in delujejo kot pravi modni dodatek k bolj robustnemu uličnemu stilu.

Vojaški škornji – pogosta vprašanja in odgovori

Kako nositi vojaške škornje s hlačami?

Vsekakor je pomembno, da svoje vojaške čevlje uskladite z oblačili. Najbolje se bulerji podajo na dolge hlače, ki naj pa ne bodo predolge, da se vam ne vlečejo po tleh. Pokrijejo naj celotno obuvalo in se spodaj naj ne nabirajo oziroma gubajo. Lahko pa si hlačnice tudi zavihate, če nosite ožji model hlač, in tako razkažete svoje nove vojaške škornje.

Kako kombinirati moške vojaške škornje z zimskimi oblačili?

Visoki moški vojaški škornji so odlična izbira za težke zimske vremenske razmere, saj so odporni, izolativni in prenesejo marsikaj. Bulerje lahko kombinirate z ožjimi ali širšimi hlačami, zgoraj pa oblečete bundo iz puha ali dolg plašč. Izberite tudi ustrezno barvo vojaških čevljev – najbolj pogosti sta črna in rjava, vi pa razmislite, katera se bolje poda k oblačilom, ki jih običajno nosite.