100 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Izdelki: 478

Moške japonke - odlična izbira za na plažo in v mesto

Japonke so brez dvoma postale ena najbolj priljubljenih vrst obutve. Vedno bolj cenimo in prisegamo na svobodna stopala. Za vse nas, ki ne živimo v toplih krajih, so sinonim za počitnice, morje in uživanje na plaži. Res je, da jih najpogosteje nadenemo v poletnem času, a pravi navdušenci moške japonke nosijo od zgodnje pomladi do pozne jeseni, če le temperature to dopuščajo. Zaradi izjemne priljubljenosti so se iz osnovnega modela, ki je preprosto obuvalo, izdelano iz gumijastega podplata, opremljeno s trakom, ki skrbi, da obuvalo ostane na svojem mestu, razvile številne različice, ki so nekoliko bolj dovršene. Ponujajo več blaženja in tako več udobja, polega tega pa so izdelane iz različnih vrst materialov. Vsi pripadniki močnejšega spola imate doma zagotovo vsaj ene japonke za moške, ki jih poleti čez dan nosite na plaži, jih obujete za sproščen večer ob morju ali za na ohlajeno pivo s prijatelji v mestu.

Japonke za moške - lahka in praktična rešitev za počitniški vikend izlet

Japonke so izredno praktična rešitev v različnih situacijah. V njih se noga ne poti, zato so najbolj udobne v vročih poletnih dneh. Japonke za moške pa so nepogrešljive tudi v hladnejših mesecih. Zaradi udobja, ki ga nudijo našim stopalom, jih pogosto uporabimo kar namesto copat. Na počitniškem vikend izletu, na bazenu ali v savni so moške japonke pomemben del opreme, saj z njimi zaščitite noge pred vodo in poskrbite za ustrezno higieno stopal. Tudi po športnih aktivnostih, ko potrebujete obuvalo, v katerem se odpravite pod tuš, so z vami. Ste za zimska potovanja v toplejše kraje? Tudi to je eden od razlogov, da lahko pri nas japonke kupite skozi celo leto. Poleg tega, da so zelo udobne, jih lahko hitro obujete in sezujete in ne izgubljate časa z zavezovanjem vezalk. Gre tudi za vrsto obutve, ki je zelo hvaležna za čiščenje.

Japonke za moške - najboljši modeli priznanih blagovnih znamk na Eobutev.si

Na Eobutev.si boste našli moške japonke v številnih različicah, modelih in barvah. Nekatere so povsem športne, druge zasnovane v skladu z zadnjimi modnimi trendi in predstavljajo zanimiv poudarek osebnostnemu slogu. Večinoma so izdelane iz za nošenje prijetne gume, ki je pri kakovostnih modelih izdelana s pomočjo tehnologije, ki preprečuje nabiranje bakterij. Obstajajo pa tudi usnjene različice in takšne, ki so opremljene s sodobnimi blažilnimi sistemi. Na naši spletni strani boste našli japonke različnih blagovnih znamk: Salamon, The North Face, Adidas, Birkenstock, Quilsilver, Crocs, Teva itd. Še posebej modni so natikači priznanih blagovnih znamk Tommy Hilfiger, Geox, Clarks ipd., pri katerih je stopalni del pogosto oblečen v usnje. Nič manj zanimivi pa niso modeli športnih blagovnih znamk, kot so npr. Rider in Havaianas.

Moške japonke - pogosta vprašanja

Kako nositi moške japonke?

Podajo se k vsem vrstam oblačil za prosti čas, primerni pa so tudi za kombiniranje z bolj elegantnimi kratkimi hlačami in polo majico. Izberete lahko elegantnejše modele v mirnejših barvah. Če pa ste bolj drzni in imate radi barve, pa si omislite japonke za moške v različnih barvnih kombinacijah in vzorcih.

Katere japonke izbrati?

Tako kot pri drugih čevljih se tudi pri japonkah skrivnost udobja skriva v kakovosti izdelave in uporabljenih materialih. Če želite res kakovostne japonke, ki vam bodo služile dalj časa, izberite tiste iz naravnega usnja. Če potrebujete take, ki niso občutljive na vodo, izberite bolj športne modele iz gume.