30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti

44 izdelkov

Lego peresnice s popustom ob črnem petku

Jesen se je začela, s tem pa smo zakorakali tudi v novo šolsko leto. Da bodo obveznosti v šolskih klopeh še prijetnejše, pa lahko tokrat poskrbite s šolskimi potrebščinami, ki bodo malim radovednežem olajšale učenje in spoznavanje novih znanj. Nakup vseh potrebnih šolskih potrebščin in pripomočkov je za marsikaterega starša precejšen finančni zalogaj, zato je spletna trgovina Eobutev pripravila znižanje izdelkov blagovne znamke Lego ob črnem petku. Le kateri izmed mladih nadebudnežev ne pozna kultnih rumenih figuric, s katerimi lahko širi meje svojega obzorja in ustvarja nove svetove, v katerih vlada le njegova domišljija? Legovi junaki lahko sedaj postanejo tudi del njegovega vsakdana in mu delajo družbo še v šolskih klopeh. Na spletni strani Eobutev lahko pobrskate po bogati ponudbi peresnic s podpisom danske blagovne znamke Lego po znižanih cenah. Na izbiro so različni modeli peresnic, pa barve in motivi, na voljo so tako večji modeli, kamor lahko šolarji spravijo najrazličnejša pisala in pripomočke, pa tudi nekoliko manjši, ki so nadvse priročna izbira za tiste, ki imajo raje manj pisal. Izbirate lahko motivi za deklice in znižanimi preresnicami Lego za dečke

Lego nahrbtniki po znižanih cenah na črni petek - nesporen hit na šolskih hodnikih

Zelo pomembno je, da nakupu nahrbtnika za vašega malega junaka posvetite dovolj pozornosti. Zavedati se morate, da se otrokova hrbtenica šele razvija, za njegovo držo pa je nadvse pomembno, da je nahrbtnik ustrezno oblikovan, ojačan in podložen, da podpira optimalen položaj hrbtenice. Na spletni strani Eobutev lahko izbirate med različnimi velikostmi, modeli in motivi nahrbtnikov znamke Lego, zagotovo pa boste našli takšnega, ki bo navdušil tudi vašega nadebudneža. Prav vse odlikuje kakovost in trpežnost, zato ste lahko prepričani, da bosta razvoj in drža vašega otroka kljub nošenju nahrtbnika neovirana. Spletna trgovina Eobutev ponuja nahrbtnike Lego po znižanih cenah in pravi izziv bo, katerega bo izbral vaš mali radovednež. Na izbiro pa so tudi nadvse trendovski nahrbtniki Lego s popustom ob črnem petku, s katerimi bodo tudi vaši najstniki navdušili svoje vrstnike, ko se bodo pojavili na šolskih hodnikih. 

Lego nahrbtniki z osupljivim popustom - samo na črni petek

Pri izbiri nahrbtnika je nadvse pomembno tudi, da je ta dovolj prostoren. Pred nakupom se morate seveda prepričati, za kakšno priložnost izbirate nahrbtnik, izbiro pa morate prilagoditi tudi velikosti in starosti otroka. V primeru, da iščete nahrbtnik, s katerim bo otrok obiskoval katero od popoldanskih aktivnosti, lahko izberete katero izmed manjših Legovih torb, ki so v ponudbi ob črnem petku. Če iščete večjo torbo, s katero pa bo vaš otrok obiskoval šolo, se morate zavedati, da mora ta imeti dovolj prekatov in žepov, saj bodo le tako otrokove potrebščine organizirane. 

Nazaj v otroštvo na Eobutev - nahrbtniki Lego po znižanih cenah ob črnem petku

Bogata ponudba izdelkov znamke Lego na spletni strani Eobutev vas bo zagotovo osupnila. Da bo nakupovanje še preprostejše in bolj brezskrbno, lahko otroku omogočite, da priljubljene motive, ki jih sicer odkriva v sestavljankah, izbere kar na spletu in z njimi okrasi svojo šolsko torbo, peresnico ali nahrbtnik. Izbirate lahko med številnimi modeli različnih peresnic, torbami, ki so primerne za najrazličnejše dejavnosti, morda pa izberete katerega izmed nahrbtnikov Lego, ki so na spletni strani s popustom.