30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti
Razvrsti
Velikost
Barva
Cena
Znamka 1
Tip izdelka
Material Oblačila
Šport
Izdelki: 909
Prikaži identifikator verzije

New Balance - značilnosti in zgodovina blagovne znamke

Na superge New Balance prisegajo številne zvezdnice, zaradi njihovega udobja in nosljivosti pa so postale nepogrešljiv kos v garderobi vseh modnih navdušencev. Znamka, ki tudi po več kot sto letih ostaja sinonim za kakovost, izvira iz ZDA, njen ustanovitelj pa je idejo dobil nikjer drugje kot pri piščancih. Ja, prav ste prebrali, leta 1906 je William J. Riley, 33-letni angleški priseljenec, v Bostonu uporabil anatomijo kokošje noge kot navdih za oblikovanje opornic in ortopedskih vložkov in tako se je rodil New Balance. Rileyjeva inovacija se je izkazala za priljubljeno in kmalu je kot prodajalca zaposlil Arthurja Halla. Ta je obutev kupil za 3 dolarje in jih po ceni 5 dolarjev prodajal zaposlenim, ki so večino dneva preživeli na nogah. Začetki kasneje uspešne blagovne znamke so s seboj prinesli svoje izzive, med drugim tudi veliko gospodarsko krizo, a je Rileyju vseeno uspelo blesteti na področju, kjer so mnogi drugi izdelovalci obutve propadli. Skupaj s Hallom sta postala poslovna partnerja, New Balance pa je zaradi svoje velikosti in inovativnosti premagal vse ovire, medtem, ko so mnogi drugi proizvajalci obutve zaprli svoja vrata. Čeprav je Rileyeva inovacija postavila merilo za njihovo zavezo k preizkušanju meja, se je njegova domiselnost šele 32 let kasneje razpotegnila v svet športa. 

Čevlji New Balance - garancija za stil in kakovost

Zaradi svojih številnih prednosti so se čevlji New Balance obdržali med vodilnimi ponudniki športne obutve vse do danes. Zaradi anatomske oblike čevlja so namreč nadvse udobni pri nošenju, izdelani pa so iz prožnih in mehkih materialov, ki omogočajo optimalno prileganje stopalu in posledično udobje med nošenjem. Poleg udobja in kakovosti pa čevlje odlikuje tudi njihov dizajn, zaradi katerega so popularni tako med športnimi navdušenci ali ljubitelji mode nasploh. Čevlje znamke New Balance je namreč mogoče skombinirati na številne načine, odlično se podajo k športnim oblačilom nasploh, lahko jih skombinirate tudi k nekoliko bolj sproščenemu videzu in jih dopolnite s kavbojkami in puloverjem, nadvse priljubljeni pa so tudi v poletni različici, saj jih lahko obujete k poletni obleki ali kratkim hlačam in poskrbeli boste za pravo popestritev svojega imidža.

Znamka New Balance - kaj jo ločuje od ostale ponudbe?

Nobena skrivnost ni, da so se superge znamke New Balance obdržale med vodilnimi ponudniki obutve obdržale predvsem zaradi kakovosti, ki jo nudijo. Sprva so čevlje v Bostonu izdelovali za tekače, vest o inovativnih tekaških čevljih New balance pa se je kmalu razširila in nedolgo zatem je znamka predstavila obutev za različne športe kot so košarka, bejzbol, tenis in boksanje. Tudi danes čevlji New Balance ostajajo priljubljena izbira tekačev in drugih športnikov, zaradi inovativnega videza pa nanje posegajo tudi vsi ljubitelji udobja na vsakem koraku. Čevlji so zasnovani iz zračnih materialov, zato omogočajo stopalom, da dihajo, kar je zagotovo tudi ena od pomembnih prednosti obutve.

Čevlji New balance - pogosta vprašanja

Kakšne čevlje New Balance izbrati?

Preden se odločite za nakup, preverite za kakšno priložnost iščete svoje nove čevlje in kako pogosto jih nameravate nositi. Izberite takšen model, ki se bo kar najbolje ujemal z večino kosov v vaši garderobi. Nadvse priljubljeni so tako črni New Balance čevlji, ki jih lahko kar najbolje skombinirate s katerokoli kombinacijo, sicer pa so nadvse nosljivi tudi beli čevlji, s katerimi prav tako ne boste zgrešili.

Kako prilagoditi velikost čevljev New Balance?

Obutev New Balance je iz udobnih materialov, zasnovana pa je za optimalno prileganje stopalu. Pred nakupom zato natančno preverite tabelo velikosti in izberite takšno, ki vam popolnoma ustreza, lahko pa ste prepričani, da se bodo kasneje vaši čevlji prilagodili tudi vašemu stopalu in se morda nekoliko raztegnili. V primeru, da imate širše ali ožje stopalo, lahko velikost deloma prilagodite tudi z vezalkami, ki jih lahko po potrebi zrahljate ali močneje zategnete.