30 dni za brezplačno vračilo
oglejte si podrobnosti
Brezplačna dostava
oglejte si podrobnosti

1151 izdelkov

Zimske kape - nepogrešljiv kos garderobe za hladne dni

Hladni in mokri dnevi znajo biti sila neprijetni, še posebej, če nismo nanje pripravljeni. Še tako idilična snežna zavesa se zna kaj kmalu izkazati za nič kaj prijetno doživetje, če nam zobje kar šklepetajo od mraza. Seveda je pomembno, da se na zimske dni karseda dobro pripravite. Resda je pomembna zimska obleka in obutev, a tudi brez dodatkov ne bo šlo. Opremite se z zimsko kapo, šalom in rokavicami in zakorakajte pripravljene v hladne dni. Izbira različnih zimskih kap je nadvse pestra, zagotovo pa boste našle model, ki ustreza prav vam. Nekateri modni proizvajalci ponujajo celotne zimske komplete, kjer enak vzorec krasi tako rokavice, kapo pa tudi šal, zato se lahko v celoti odenete v logotipe vaše najljubše znamke in zakorakate zimskim dnem nasproti.

Zimske kape s cofom ali brez - katera se ujema z vašim modnim slogom?

Preden se odločite za nakup zimske kape, se vprašajte, za kakšno priložnost pravzaprav iščete novo kapo. V primeru, da iščete kapo, ki jo boste nosile ob športnih aktivnostih, izberite katerega izmed toplih športnih modelov, v primeru, da iščete kapo, ki jo boste lahko nosile za vsakdan, pa izberite pleteno kapo v različnih barvah, modelih in vzorcih. Izbirate lahko med zimsko kapo s cofom ali brez. Različni cofi iz umetnega krzna ali pletenine so nadse priljubljena izbira že vrsto let, zato nikakor ne boste zgrešile, če boste svojo zimsko kapo s cofom skombinirale tako k nekoliko bolj sproščenem imidžu, ali pa se boste odločile za bolj elegantno različico. Ženska zimska kapa s cofom velja za navihano mladostniško izbiro, v primeru, da iščete nekoliko bolj umirjeno različico, pa lahko izberete žensko kapo brez cofa, ki se bo odlično ujemala z nekoliko bolj elegantno zimsko opremo in modnimi dodatki. Nadvse popularna izbira je ženska zimska kapa s cofom ali dvema, priljubljeni pa so tudi veliki cofi, ki krasijo kapo na vrhu in spominjajo na nekakšna ljubka ušesa.

Modne zimske kape narejene iz kakovostnih materialov na Eobutev

Na spletni strani Eobutev so v ponudbi različni modeli ženskih zimskih kap, izbirate pa lahko med številnimi modeli, materiali, vzorci in tudi ponudbo blagovnih znamk. V ponudbi so ženske kape za prav vse generacije, priložnosti in modne sloge, od vas pa je odvisno, kakšno boste izbrale. Pomembno je, da izberete tudi žensko zimsko kapo, ki se bo ujemala z velikostjo vaše glave, saj vas le tako ne bo tiščala. Pred nakupom tako preverite tudi material pokrivala. Nekatere kape, ki so narejene iz sintetičnih materialov sicer ne prepuščajo vlage zato se s takšno kapo lahko odpravite ven tudi v dežju, a se lahko zgodi, da se bo vaša glava v takšnem pokrivalu potila, kar pa zagotovo ni dobrodošlo prav v zimskih mesecih. Naravni materiali, kot je denimo volna, je nadvse dobrodošla izbira, saj gre za trpežen material, ki obenem diha. 

Ženske zimske kape - pogosta vprašanja

Kako nositi zimsko kapo?

Obstaja pravzaprav toliko kombinacij, kot je žensk, prav vsaka pa nosi žensko kapo po svoje. Lahko se odločite za nakup kape predvsem iz uporabnega razloga, da vas torej ne zebe, in jo nosite samo ob priložnostih, ko jo zares potrebujete. Sicer pa je lahko kapa tudi nadvse dobrodošel modni dodatek in prava popestritev zimskega videza. Skombinirate jo lahko pravzaprav h kateremukoli kosu garderobe, ne glede na to, ali se ujema po barvi, vzorcu, ali kakšnem dodatku.

Kako izbrati zimsko kapo?

Pred nakupom se vprašajte, za kakšno priložnost pravzaprav izbirate svojo kapo, seveda pa je pomembno, da pregledate tudi svojo garderobo in izberete takšen model, ki se bo kar najbolje ujemal z vašimi kosi. V primeru, da iščete kapo, ki jo boste lahko zlahka kombinirale s preostalo garderobo, izberite belo zimsko kapo, saj je ta nesporno elegantna in ženstvena izbira, ki jo boste lahko skombinirale prav k vsemu.